Tamirciden 2 Araç Çalan Hirsizlar Baska Bir Is Yerinde Soyguna Devam Etti

Tamirciden 2 Araç Çalan Hirsizlar Baska Bir Is Yerinde Soyguna Devam Etti

Adana’da oto tamirciden 2 araç çalip daha sonra baska bir is yerine giderek çelik kasa ve kamyonet çalan hirsizlar yakalandi.

Alinan bilgiye göre, arkadas olan Cesur K. (23), Timur S. (24) ve Kemal K. (29), 21 Subat aksami Seyhan ilçesine bagli Yeni Mahalle’de bir oto tamircinin sebeke demirini kirip içeri girdi. Mustafa T.’ye ait oto tamirci dükkanina giren süpheliler, is yerinden 2 dizüstü bilgisayar, 2 bilgisayar kasasi, 4 adet araç fari ile 1 cep telefonu çaldi. Ardindan tamir için birakilan otomobil ile hafif ticari araci çalip kaçti.

Çalinti araçlarla kamyonet ve çelik kasa çaldilar

Süpheliler 22 Subat günü Seyhan ilçesine bagli Sarihamzali Mahallesi’nde Nursani S.’ye ait palet üretimi yapan is yerine girdi. Süpheliler is yerinden, içinde bir miktar para olan çelik kasayi aldi. Çelik kasayi is yerinde bulunan kamyonete yükleyen süpheliler kayiplara karisti.

Polis 100 saatlik görüntüyü inceledi

Asayis Sube Müdürlügü Hirsizlik Büro Amirligi ekipleri, is yeri sahiplerinin ihbarlari üzerine söz konusu süphelileri yakalamak için çalisma baslatti. Süphelilerin her iki is yerine girisinin yansidigi 100 saatlik kamera kayitlari incelemeye alindi. Seyhan ilçesine bagli Ova Mahallesi’nde farkli evlerde oturan 3 süpheli, polisin operasyonuyla yakalandi. Süphelilerden Kemal K.’nin evinde 1 ruhsatsiz tabanca ele geçirildi. Emniyetteki islemleri tamamlanan süpheliler sevk edildikleri mahkemece tutuklandi. Çalinan araçlar ise terk vaziyette bulunarak sahiplerine teslim edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile