Tane Mısırda Destek Ödemeleri Bu Ay İçinde Yapılacak

AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz AK Parti Adapazarı İlçe teşkilatının düzenlediği köy ziyaretlerinde Mısır üreticilerine destek ödemelerinin bu ay içinde yapılacağını belirtti.

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, Mahalle ve Köy ziyaretlerine devam ediyor. İlçe Başkanı son ziyaretlerini AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz ile birlikte gerçekleştirdi.

Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak ve Milletvekili Ali İhsan Yavuz’un ziyaretlerdeki ilk durağı Budaklar köyü oldu. AK Partililere sorunlarını anlatan köy halkı yapımı devam eden Sağlık ocağı için teşekkür ederek en kısa sürede Sağlık Ocağının hizmete açılmasını istediler. Tarımla uğraşan köy sakinleri tane Mısır üretiminde destek alamadıklarını söylemesi üzerine Vekil Ali İhsan Yavuz, “Destek ödemelerinin Temmuz ayı içerisinden yapılacak” diyerek tarımla uğraşan çiftçilere müjde verdi. İlçe Başkanı Mustafa Ak ise, üretimi çeşitlendirmenin önemine değinerek şunları söyledi: “Üretimi sadece mısır üzerine ya da bir mahsul üzerine planlamamalıyız. Budaklar Tarım Mahsulleri Ofisinde bu tür toprak yapısında üretilebilecek diğer alternatif ürünler konusunda bilgi alınmalı, üretim çeşitlendirilmeli ve sadece mısır üretilmemelidir.” Budaklar Köy ziyaretinin ardından AK Parti Adapazarı İlçe Heyeti Hacılar köyüne geçti. Hacılar Köy ziyaretinde Milletvekili Ali İhsan Yavuz Sakarya Büyükşehir Belediyesi Elektronik Muhtarlık Otomasyon sisteminden (SEMOS) bahsederek vatandaşların alabileceği hizmetleri anlattı. İlçe Başkanı Mustafa Ak, köy Muhtarı Remzi Keleş’ten eski köy konağının yerine yapılacak olan süs havuzu ve park hakkında bilgi aldı. Budaklar köy ziyaretinden sonra heyetin son durağı İlyaslar Köyü oldu. İlyaslar Köy Muhtarı ve Köy temsilcisi Fehmi Şenol’un karşıladığı Heyet köy sakinleriyle sohbet ederek köyün sorunları ve istekleri hakkında bilgi aldı.

Muhtar Şenol, Köylerine çocuk parkı yapılmasını İlçe Başkanı Mustafa Ak’a ve vekil Ali İhsan Yavuz’a iletti. Ali İhsan Yavuz gerekli bilgileri not aldıktan sonra köy halkına yeni yapılan yasal düzenlemeler hakkında bilgi verdi. Köy Muhtarı ve köy halkı ziyaretlerinden dolayı Milletvekili Ali İhsan Yavuz’a ve İlçe Başkanı Mustafa Ak’a teşekkür etti .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile