Taner Yildiz Açiklamasi 'Yüz Yüze Egitime Geçis Için Hepimizin Alacagi Tedbirler Çok Önemli'

Taner Yildiz Açiklamasi 'Yüz Yüze Egitime Geçis Için Hepimizin Alacagi Tedbirler Çok Önemli'

AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yildiz, Il Milli Egitim Müdürü Bilal Yilmaz Çandiroglu’nu ziyaret ederek, bilgiler aldi.

Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Il Milli Egitim Müdürü Bilal Yilmaz Çandiroglu, “Bakanimiza, Il Milli Egitim Müdürlügü olarak yaptigimiz çalismalarla ilgili sunum yapacagiz. Degerlendirmelerini bekleyecegiz. Eksigimiz veya fazlamiz neyse onlari da görmesini isteyecegiz. Insallah onlarinda da destegi ile memleketimize egitim ögretim noktasinda yapacagimiz hizmetleri arkadaslarimizla degerlendirip yolumuza devam edecegiz. Simdiye kadar verdigi desteklerden ve özellikle yatirim noktasinda verecegi desteklerden dolayi tesekkür ediyoruz” dedi.

AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yildiz da, “Müdürümüzle disarida zaman zaman görüstük. Il milli egitimi ile alakali problemlerimiz, asilmasi gereken noktalar varsa onlari istisare etmeye çalistik. Bugün de kendi makaminda bir kez de ziyaret etmek istedim. Bizim saglik ve egitimin kültürle beraber Türkiye’nin vazgeçilmez ve istikbaline dönük en önemli sektörler oldugunu biliyoruz. Güvenlik ile özgürlüklerin zaman zaman çatismaya girdigini, zaman zaman önceliklerini birinin digerine biraktigi bir ortamdayiz. Hamdolsun, güvenlik ortami artik özellikle PKK’nin dize getirilmesiyle beraber suanda daha çok bu sektörlerde agirligimizi artirmis olacagiz. Pandemi döneminde yüz yüze egitimin kesintiye ugradigi bir dönemde, yaklasik 1.5 yillik bir süreci hep beraber yasadik. Bundan sonra Milli Egitim Bakanimizin da bahsettigi gibi her türlü vakalara karsi insallah hedef olan 6 Eylül’de yüz yüze egitimin daha çok oturacagi ve sistematik hale gelecegi döneme insallah hep beraber girmis oluruz. Bunda her birimizi alacagi tedbirler önemli” seklinde konustu.

Yildiz ayrica, Il Milli Egitim Müdürlügü’nün yaptigi çalismalar ve Kayseri’deki egitim durumuyla ilgili yetkililerden brifing aldi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile