Tanju Çolak: Arda'nın transferi bana inandırıcı gelmiyor

Bir inşat firmasıyla proje ortağı olan ünlü futbolcu Tanju Çolak, tanıtımı için düzenlenen kahvaltıda Galatasaraylı Arda Turan'ın transferiyle ilgili

Bir inşat firmasıyla proje ortağı olan ünlü futbolcu Tanju Çolak, tanıtımı için düzenlenen kahvaltıda Galatasaraylı Arda Turan'ın transferiyle ilgili soruya güldüğünü ve şaşırdığını belirterek, "Arda Turan gibi bir yıldız futbolcuya, nasıl transferin son dakikasında Atletico Madrid'ten gibi bir takımdan teklif gelmiş? Bana pek inandırıcı gelmiyor." dedi.

Çolak, Turan için gelen teklifin pek inandırıcı olmadığını belirterek şunları söyledi: "Ben şaşırıyorum, çünkü Arda Galatasaray'ın yıldızı ama ben hiçbir zaman yıldız demedim ama yetenekli. Benim için yıldız, skor tabelasını değiştirendir, takımına maç kazandırandır. Arda yetenekli ama kiloları var. 2-2,5 kilo fazlası var. Adaleli bir vücut bekliyordum ama Eskişehir maçında formasını çıkarınca öyle olmadığını gördüm. Bana göre yazılı ve görüntülü basında çıkan transfer haberi düpedüz asparagas. Koskoca İspanyol takımı, Arda'yı son dakikada istiyor. Bunun öncesi yok mu? Bu kadar kolay mı bu işler? Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe bir futbolcu almak için aylarca çalışıyor, temas kuruyor, yazışıyor, mailleşiyor, parada anlaşamıyorlar ama bizim Arda'ya dün son dakikada 13 milyon avroluk bir teklif geliyor. Tartışılır. Ben gülüyorum. Böyle şeylerle Türkiye'de yaşayan ve bu gazeteleri okuyan insanları kandırmalarının doğru olmadığını düşünüyorum."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile