Tanju Çolak, Futbolcu Adaylarıyla Buluştu

Eski milli futbolcu ve Avrupa gol kralı Tanju Çolak, Ordu'daki futbol akademisinde eğitim alan öğrencilerle buluştu.

Kendi adını taşıyan futbol akademisinin sahasının bakımda olması nedeniyle Ordu Üniversitesine ait halı sahada öğrencilerle bir araya gelen Çolak, bir süre antrenmanı izledi.
Antrenman sonrası gazetecilere açıklama yapan Çolak, 14 ilde akademi olmasına rağmen sık sık Ordu'ya geldiğini anımsattı.
Geleceğin futbolcu adaylarına eğitim vermekten dolayı mutlu olduklarını ifade eden Çolak, şöyle konuştu:
"Gelinen noktada bakıyoruz çocuklarımız aldıkları eğitimlerle artık sahada nerede ve nasıl davranılması gerekiyor, bunları öğrenmişler. Şimdi aileleriyle de görüşmeler yapıyoruz. Çünkü sadece bizim verdiğimiz eğitim değil, aileden aldıkları eğitim de çok önemli. Akşam kaçta yatıyorlar, internette ne kadar zaman geçiriyorlar, bunları bilmek istiyoruz. Bu etkenler futbolcu adaylarımızın gelecekleri için çok önemli. Sonuçta çocuklarımız küçük yaşlarda biraz disiplin alırlarsa ileride iyi bireyler olacaklar."
Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç da Tanju Çolak'ı antrenman sahasında ziyaret etti.
Çolak ile Samsun'da aynı dönemde eğitim gördüklerini anlatan Yarılgaç, "Burada eğitim gören çocuklarımız Tanju Çolak gibi iyi bir disiplinle yetişirlerse, kendisinin gösterdiği başarıyı onlar da önümüzdeki yıllarda göstereceklerdir. Tanju Çolak'ı lise yıllarından tanırım, kendi aldığı disiplini gençlere vermeye çalışıyor. Başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile