Tanju Çolak: Hakan Şükür gibi Gülen'in kontenjanından gelmiyorum

Tanju Çolak: Hakan Şükür gibi Gülen'in kontenjanından gelmiyorum

Bir dönem yeşil sahalarda fırtınalar estiren ve attığı gollerle Türk futbol tarihine adına yazdıran eski milli futbolcu Tanju Çolak, AK Parti'den milletvekili aday adayı oldu. Beyaz Haber ekibi de efsane golcünün evine konuk oldu.

Bir dönem yeşil sahalarda fırtınalar estiren ve attığı gollerle Türk futbol tarihine adına yazdıran eski milli futbolcu Tanju Çolak, AK Parti'den milletvekili aday adayı oldu. Beyaz Haber ekibi de efsane golcünün evine konuk oldu. Tanju Çolak 'Türk futbolunu baronlar yönetiyor' dedi ve o baronları temizleme sözü verdi. Çolak'ın hedefinde paralel yapı da vardı.

Eski milli futbolcu Tanju Çolak, AK Parti'den İstanbul'dan ve Samsun'dan milletvekili aday adayı oldu. Beyaz Haber'e çarpıcı açıklamalarda bulunan Çolak, 'Paralel yapının getirdiği değil, milletin getirdiği milletvekili olmak istiyorum' dedi.

'FUTBOL ONLARIN ELİNDE'

'Milletime hizmet etmek istiyorum' diyen Çolak, 'Türk futbolundaki baronları yok etmek istiyorum. Eğer milletvekili olursan ancak yok edebilirsin. Çünkü o kadar farklı yerlere dağılmışlar ki, o kadar güçlüler ki... Futbolun baronları bizi televizyona çıkartmamak için elinden geleni yapıyorlar. İsim de vereyim; Şansal Büyüka, İbrahim Seten. Bunlar Türk futbolunu yönetirler, onların elinde basın gücü' ifadelerini kullandı.

Futboldaki başarısını siyasette de göstermek istediğini belirten Tanju Çolak, 'Millet sevdalısıyım. O yüzden bana bu şansı vermelerini istiyorum' diye konuştu.

Çolak, AK Parti'yi seçme nedeninin ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söyledi.

'HAKAN ŞÜKÜR GİBİ GÜLEN'İN KONTENJANINDAN GELMİYORUM'

Tanju Çolak, AK Parti eski milletvekili Hakan Şükür ilgili de açıklamalarda bulundu.

'Hakan Şükür şurada hata yaptı' diyen Çolak, 'Bir liderimiz vardır, ona saygı duymak zorundasın. Hakan Şükür'ün tavrı, tarzı benim gibi değil. Düşüncesi de farklı çünkü ben Fethullah Gülen'in kontenjanından gelmiyorum. Ben milletin kontenjanı olmak istiyorum' dedi. BEYAZ GAZETE
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile