Tank Içerisinde Gizlenen 2 Ton 800 Litre Kaçak Akaryakit Ele Geçirildi

Tank Içerisinde Gizlenen 2 Ton 800 Litre Kaçak Akaryakit Ele Geçirildi

Denizli’nin Buldan ilçesinde tank içerisinde akaryakit kaçakçiligi yapan 3 süpheli, 2 ton 800 litre ile yakalandi. Denizli’de kaçakçilik konulari ile ilgili yakalama emri bulunan ve aranan süphelilerden 4 kisi yakalandi.



Denizli’de her türlü kaçakçiligin önlenmesi amaciyla yapilan çalismalarda 14 ile 20 Mart 2022 tarihleri arasinda yapilan uygulamada Buldan ilçesinde “Akaryakit Kaçakçiligi” yaptigi tespit edilen bir araç yakalandi. Yapilan aramada, tank içerisinde toplam 2 ton 800 litre kaçak akaryakit ve 1 adet aktarim düzenegi ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 3 süpheli yakalandi. Yakalanan süpheliler adli makamlara teslim edilerek islem yapildi.

Yakalama emri bulunan ve aranan süphelilerden 4 kisi yakalandi

Denizli il genelinde kaçakçilik konulari ile ilgili olarak hakkinda yakalama emri bulunan ve aranan süphelilerin yakalanmasina yönelik yürütülen çalismalar kapsaminda, “Vergi Usul Kanununa Muhalefet” suçundan toplam 26 yil 5 ay kesinlesmis hapis cezasi bulunan 1 sahis, “5607 Sayili Kaçakçilikla Mücadele Kanununa Muhalefet” suçundan toplam 10 yil kesinlesmis hapis cezasi bulunan 1 sahis, “Nitelikli Dolandiricilik” suçundan toplam 4 yil 6 ay kesinlesmis hapis cezasi bulunan 1 sahis ve ayni cezadan 3 yil 4 ay kesinlesmis hapis cezasi bulunan 1 sahis yakalanmalarinin ardindan toplam 4 kisi adli makamlarca tutuklandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile