Tankut’tan Rektöre Veda Ziyareti

Tankut’tan Rektöre Veda Ziyareti

Çelik-İş Sendikası eski Genel Başkanı Feridun Tankut, Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal’ı ziyaret etti.

Çelik-İş Sendikası eski Genel Başkanı Feridun Tankut ve beraberindeki sendika yetkilileri, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal’ı makamında ziyaret etiler.

Nezaket ve veda ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten Çelik-İş Sendikası eski Genel Başkanı Feridun Tankut, “Üniversitemiz Karabük’ümüzün lokomotifi durumundadır. Kurulalı henüz 5 yıl olmasına rağmen ulusal ve uluslararası arenada adında sıkça bahsedilmekte yaptıkları ilklerle de gündemden düşmemektedir. Bizlerde Çelik-İş Sendikası olarak başta rektörümüz olmak üzere üniversite yönetimi kutluyoruz. Karabük Üniversitesi, Karabük için bir değerdir. Üniversitemizi yakinen takip etmekteyiz. Şuan kayıt dönemi ve 8 bin civarı yeni öğrencinin katılımı ile öğrenci sayısının 22 binleri aştığını biliyoruz. Bunun Karabük’ümüze yansıması her anlamda büyük olacaktır. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada üniversite ile ilişkilerimiz hep üst düzeyde olacaktır ve elimizden gelenin hep daha fazlasını yapmak için mücadele edeceğiz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal, başta Feridun Tankut olmak üzere yöneticilere verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek, “Bundan sonrada üniversitemizden desteklerini esirgemeyeceklerine inancım tamdır. Karabük Üniversitesi olarak Karabük yöneticileri, kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ve halkıyla bir bütün olarak Karabük’ün gelişimine katkı sağlamak için çaba gösteriyoruz. Bu bağlamda Çelik- İş Sendikası da önemli görevler üstlenmiştir. Tekrardan başta Feridun Bey olmak üzere yönetici arkadaşlara hayatlarında başarılar dilerim” diye konuştu .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile