Tanoglu Açiklamasi '19 Mayis 1919 Günü, Sanli Tarihimizin Ve Istiklal Mücadelemizin Gurur Sayfalarindan Birisidir'

Tanoglu Açiklamasi '19 Mayis 1919 Günü, Sanli Tarihimizin Ve Istiklal Mücadelemizin Gurur Sayfalarindan Birisidir'

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani Ahmet Tanoglu, 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami nedeniyle bir mesaj yayimlayarak, “19 Mayis 1919 günü, sanli tarihimizin ve Istiklal mücadelemizin gurur sayfalarindan birisidir” dedi.

Baskan Tanoglu mesajinda, “19 Mayis 1919 günü, sanli tarihimizin ve Istiklal mücadelemizin gurur sayfalarindan birisidir. Hiçbir sart ve kosulda esareti kabul etmeyen, bagimsizligindan vazgeçmeyen milletimiz, Gazi Mustafa Kemal’in Samsun’a ulasarak baslattigi bagimsizlik mücadelesi ile bu yoldaki sarsilmaz inanç ve kararliligini bütün dünyaya göstermistir. 19 Mayis ruhu, her türlü boyunduruk karsisinda bagimsizliga siki sikiya sarilmis bir milletin kahramanlik destani olarak, tüm mazlum milletlere de örnek teskil etmistir. Millî mücadelemizin baskahramani Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bu anlamli ve özel günü gençlerimize hediye etmesi, Cumhuriyetimizi yarinlara tasiyacak olan gençlerimize duydugu inanç ve güvenin bir göstergesidir. Gelecek, dinamik, girisimci ve üretken nesillerimizin ellerinde, yüreklerinde sekillenecek; Ülkemiz ve Cumhuriyetimiz aydinlik yarinlari, gençlerimizin omuzlarinda yükselecektir.

Erzincan is dünyasi adina basta gençlerimiz olmak üzere yüce milletimizin 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami’ni kutluyor, bagimsizlik mücadelesinde canlarini feda eden tüm sehitlerimizi minnetle aniyoruz" ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile