Taraftarlardan Dergi Kapısına Siyah Çelenk

Taraftarlardan Dergi Kapısına Siyah Çelenk

Balıkesir'in Edremit Belediyespor kulübü taraftarları, Belediye Başkanı Av. Tuncay Kılıç'ın rencide edildiğini düşünerek yerel bir derginin kapısına siyah çelenkler bıraktı.

Bölgede yayın yapan bir haber dergisinin Şubat sayısının kapağında Belediye Başkanı Av. Tuncay Kılıç'ın fotomontajla bayan dilenci sıfatına sokulması Edremit Belediyespor taraftarları tarafından kınandı. Kulüp lokali önünde toplanan yaklaşık 300 taraftar, hazırladıkları 4 adet siyah çelengi Gazi Caddesi üzerinde bulunan bahse konu dergi binasının kapısına kadar taşıdı. "Edremit sahipsiz değil" şeklinde sloganlar atan taraftarlar yoğun polis önlemi altında geldikleri dergi binası önünde derginin Şubat sayısını yırttı. Taraftar topluluğu, daha sonra üzerlerinde "Edremit Halkı", "Onursal başkanımız Av. Tuncay Kılıç'a yapılan çirkin saldırıyı kınıyoruz" yazılı çelenkleri kapıya bıraktıktı. Bazı taraftarlar, ellerindeki dergiyi yırtarak yakmak istedi. Dergi sayfalarını tutuşturamayan taraftarlar, daha sonra sessizce caddeyi terk ederek, Ayvalık'ta oynanacak olan Edremit Belediyespor â€" Ayvalık Gücü Belediyespor karşılaşmasına gitti.
Bahse konu dergi yetkilileri, e-posta vasıtasıyla basına yolladığı açıklamada, taraftarların yöneticiler tarafından yönlendirildiğini belirterek, sporun siyasete bulaştığını açıkladı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile