Tarihi Geçmis Ürünleri 5 Liradan Sattilar

Tarihi Geçmis Ürünleri 5 Liradan Sattilar

Bilecik’te yeni açilan bir kuruyemisçi dükkaninin önüne konulan ve kutusu 5 liraya satilan kestane sekerlerinin son kullanma tarihinin geçtigi, tarihin üzeri karalanarak ürünün vatandasa satildigi tespit edildi.

Bilecik merkez Atatürk Bulvari bankalar mevkiinde yeni açilan kuruyemisçi dükkani piyasa degeri yaklasik 50 TL olan kestane sekerini is yeri önüne açilisa özel fiyat yazarak 5 TL’ye satmaya basladi.

Bir müsteri ise son kullanma tarihinin kirmizi kalemle kapatildigini gördü. Müsteri hemen 153 Alo Zabita hattini aradi. Durumu degerlendiren ekipler is yerine denetim gerçeklestirdi. Son kullanma tarihi Subat 2020 olan 9’arli paket halinde 95 adet kestane sekerine el konuldu. Insan sagligi ile oynayan firmaya 427 TL para cezasi uygulandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile