Tarihi Hanlar Bölgesi'nde Kültür Sanat Bulusmalari Sürüyor

Tarihi Hanlar Bölgesi'nde Kültür Sanat Bulusmalari Sürüyor

Tarihi Çarsi ve Hanlar Bölgesi yenilenen yüzüyle, Kültür Sube Müdürlügü tarafindan düzenlenen kültür sanat etkinlikleriyle Bursalilari bulusturmaya devam ediyor.

Bursa Büyüksehir Belediyesi’nin kentin gelecegine damga vuracak Tarihi Çarsi ve Hanlar Bölgesi Çarsibasi Kentsel Dönüsüm Projesi ilerlerken, tarihi bölge yenilenen yüzüyle konuklarini agirlamaya basladi.

Bölgenin tarihi kimligiyle yeniden öne çikmasi için bölgeyi bir etkinlik alani olarak degerlendiren Kültür Sube Müdürlügü, yaz boyu düzenledigi kültür sanat etkinlikleriyle bölgeye ayri bir canlilik katiyor. Ekim ayina kadar her Çarsamba Çarsibasi Meydani’nda, cumartesi günleri 18.00’da da Ertugrulbey Meydani ve Tarihi Belediye Binasi yanindaki amfi tiyatroda devam eden etkinlikler yogun katilimla gerçeklesiyor. Bursa Tarihi Mehteran Konserleri, Anadolu ve Türk dünyasi cografyasindan halkoyunlari gösterileri, çocuklara yönelik Karagöz Hacivat gösterimleri yaninda genç sanatçilarin konserleri Bursalilar tarafindan begeniyle takip ediliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile