Tarihi Surlara Çikanlar Karsilarinda Padisah Kiyafetli Fenomeni Gördü

Tarihi Surlara Çikanlar Karsilarinda Padisah Kiyafetli Fenomeni Gördü

Sosyal medyada al-sat videolari ile ünlenen ancak Ticaret Bakanligi’nin 300 bin lira ceza kestigi fenomen Metehan Mese, bu kez de padisah kostümü giyip sokaklarda vatandaslara sikke dagitti. Mese’yi padisah kiliginda görenler hatira fotografi çektirdi.

Sosyal medyada çektigi videolarla ünlenen Metehan Mese, Bursa’nin tarihi noktalarina padisah kostümü giyip sokak sokak dolasti. Tarihi surlarda yürüyen padisah kiligindaki Mese’yi görenler ise hatira fotografi çektirdi. Çocuklara kusaginda tasidigi sikkeleri hediye eden Mese, cep telefonu ve yürüyen merdiven gibi aletleri kullanarak görenleri sasirtti. Sosyal medyada paylasilan videoya begeni yagdi.

“Çocuklara akçe dagitiyorum”

Insanlardan çok güzel tepkiler aldigini söyleyen Metehan Mese, “Insanlarimiz hem geçmisi hem de atalarimizi, dedelerimizi hatirlasin istedim. Gerçekten çok güzel oldu. Insanlardan çok güzel tepkiler aliyorum. Gülenler, fotograf çektirenler oluyor. Insanlarin böyle bir seye ihtiyaci varmis. Çok sasiriyorlar, arkamdan kanuni diye bagiriyorlar. Yanimda akçeler tasiyorum. Tabii orijinal degil ama çocuklara dagitiyorum. Ben zaten sosyal medyada eglenceli içerikler üretiyorum. Böyle bir seriye basladim. Güzel tepkiler alinca ‘Bursa’nin tarihi yerlerinde çek’ dediler. Ama benim burada asil yapmak istedigim güncel padisah. Z kusagi bir padisah olsa nasil olurdu, bence böyle olurdu” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile