Tarim, Hayvancilik, Hibe Destek Ve Yatirimlar Toplantida Görüsüldü

Tarim, Hayvancilik, Hibe Destek Ve Yatirimlar Toplantida Görüsüldü

Manisa Büyüksehir Belediye Meclisi Tarim Hayvancilik ve Orman Komisyonu ile Kent Ekonomisi ve Sivil Toplum Kuruluslari komisyonlarinin ortak gündem maddesi dogrultusunda Salihli’de toplanti düzenlendi.

Manisa Büyüksehir Belediye Meclisi’nin 14 Eylül 2021 tarihli meclis toplantisina ait komisyon gündemi dogrultusunda Büyüksehir Belediyesi Salihli Hizmet binasinda toplanti düzenlendi.

Tarim Hayvancilik ve Orman Komisyonu ile Kent Ekonomisi ve Sivil Toplum Kuruluslari komisyonlarinin “Tarim ve Hayvancilik” konularinda, il genelinde ihtiyaç ve taleplerin yerinde incelenerek bir rapor haline getirilmesi ve bölgemizde tarim ve hayvanciligi kalkindirmak amaciyla hibe, destek ve yatirimlara katki saglanmasi amaciyla çalismalar yapilmasi’ ile ilgili raporu kapsaminda gerçeklestirilen toplanti Büyüksehir Belediyesi Salihli Muhtarlik Hizmetleri Sube Müdürlügü’nde yapildi. Toplantida Büyüksehir Belediyesi Kirsal Hizmetler Daire Baskani Yilmaz Usta, Salihli Muhtarlik Hizmetleri Sube Müdürü Orçun Abali, Salihli Ziraat Odasi Baskani Cem Yalvaç, Büyüksehir Belediye Meclis Üyeleri, Salihli Belediyesi’nde görevli Ziraat Mühendisi Ömer Havan, Emirhacili Köyü Tarimsal Kalkinma Kooperatifi Baskani Ismail Dogan, Emirhacili Mahalle Muhtari Mustafa Yüksel ile Salihli Ilçe Tarim ve Orman Müdürlügü yetkilileri yer aldi.

Toplantida bölgedeki tarim, hayvancilik, hibe destek ve yatirimlarla ilgili bilgi alisverisinde bulunuldu. Ardindan Emirhacili Mahallesi’ndeki Tarimsal Kalkinma Kooperatifi süt toplama merkezi yerinde incelenerek meclis üyelerine bilgiler aktarildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile