Tarim Ve Orman Bakani Ibrahim Yumakli Seyh Edebali Türbesi'nde Dua Etti

Tarim Ve Orman Bakani Ibrahim Yumakli Seyh Edebali Türbesi'nde Dua Etti

Tarim ve Orman Bakani Ibrahim Yumakli birtakim ziyaret ve açilis için Bilecik’e gelirken Seyh Edebali Türbesi’nde de dua etti.

Tarim ve Orman Bakani Ibrahim Yumakli, bir takim ziyaretler ve açilislar yapmak üzere Bilecik’e geldi. Bakan Yumakli ilk olarak Bilecik Valilisi Sefik Aygöl’ü makaminda ziyaret etti. Valilik önünde Alp kiyafetli çocuklarin çiçekle karsiladigi Bakan Yumakli, adina hazirlanmis yere çinar fidani dikerek can suyu verdi. Ardindan valilik özel defterini imzalayan Bakan Yumakli, Bilecik Valilisi Sefik Aygöl’den kentle ilgili bilgiler aldi. Ardindan Bilecik Il Tarim ve Orman Müdürlügünü ziyaret eden Bakan Yumakli, Il Müdürü Necmettin Yoldas’tan kurum hakkinda bilgi aldi.

Cuma namazini tarihi Orhan Gazi Camiinde kilan Bakan Yumakli, ardindan Osmanli Devletinin kurucusu Osman Gazi’nin kayinpederi devletin manevi kurucusu Seyh Edebali Türbesi’ni ziyaret etti. Burada dua okuyan Bakan Yumakli, Il Genel Meclis Salonu’nda saat tarim sektöründe faaliyet gösteren isletmeler ve yatirimcilar ile bulustu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile