Tarim Ve Orman Bakani Kirisci Açiklamasi 'Aydin Tarimsal Kalkinma Kapasitesi Ile Önemli Bir Kent'

Tarim Ve Orman Bakani Kirisci Açiklamasi 'Aydin Tarimsal Kalkinma Kapasitesi Ile Önemli Bir Kent'

Tarim ve Orman Bakani Vahit Kirisci, Aydin’da sektör toplantilarinin 36’incisini gerçeklestireceklerini belirterek, “Aydin tarimsal kalkinma kapasitesi ile önemli bir kent” dedi.

Aydin’a gelen Tarim ve Orman Bakani Vahit Kirisci, Vali Hüseyin Aksoy’u makaminda ziyaret etti. Ziyaret öncesi valilik seref defterini imzalayan Bakan Kirisci, basin mensuplarina açiklamada bulundu. Bakan Kirisci, “Depremden iki gün önce Cumhurbaskanimizin Aydin’imiza bir ziyareti olmustu. Biz de kendilerine refakat etmistik. Biz göreve geldigimiz günden bugüne tam 35 ilimizde sektör paydaslarimizla bir arada olduk. Bugün insallah Allah nasip ederse 36’incisini gerçeklestirecegiz. Bu çerçevede Aydin’imizdayiz. Aydin’imiz her alanda oldugu gibi Tarim ve Orman Bakanligi olarak gerek sahip oldugu orman varliklari, gerekse de tarimsal kalkinma kapasitesi nedeniyle bizim için önemli bir kent” dedi.

Konusmasinda merhum Basbakan Adnan Menderes’i de anan Bakan Kirisci, “Bir taraftan da 14 Mayis’ta milletimiz sandiga gidecek. Bu ülkede demokrasi adina gözünü kirpmadan canini feda eden Adnan Menderes’i ’Yeter söz milletindir’ sözüyle anmis oluyoruz. Eger bugün bir demokrasi varsa, bu tür cengaverlere borçluyuz. Canini feda eden demokrasi sehitlerine borçluyuz. Allah hepsinden razi olsun, merhameti, rahmetiyle muamele eylesin. Sizlere de ilginiz için çok tesekkür ediyorum. Eminim güzel bir gün olacak Aydin’daki programimiz. Bizler için faydali olacak, sektörümüze bizim bir katkimiz olacak. Bundan mutlu olacagiz. En basta da eli öpülesi üreticilerimizi dinlemis olacagiz” açiklamasinda bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile