Tarimda Yenilikçi Çiftçiler Bu Zirvede Bulusuyor

Tarimda Yenilikçi Çiftçiler Bu Zirvede Bulusuyor

Tarim sektöründeki güçlü iletisim agina sahip AGRO TV tecrübesiyle düzenlenecek ‘Tarimda Yenilikçiler #FARMER100 Bulusmasi’ 31 Ekim Pazartesi günü Bogaziçi Üniversitesi’nde gerçeklestirilecek.

Tarimda Yenilikçiler Bulusmasinda, sektörün en genis iletisim agi ile tarimda yeniligin izini süren; Türkiye’nin önder çiftçileri, akademisyenler, markalar ve global teknoloji kuruluslari yeni bir anlayisla bir araya gelecek.

‘Tarimda Yenilikçiler #FARMER100 Bulusmasi’

FARMER100, Türkiye’deki kendi sektöründe teknolojik, yenilikçi, modern ve sürdürülebilir uygulamalari benimseyen çiftçilerin olusturdugu benzeri olmayan bir iletisim agi olarak tanimlanirken, Tarimda Yenilikçiler Bulusmasi sektörde etkinligi gitgide artan influencer / mikro influencer pazarlama yöntemlerinin çok etkin olarak kullanilacagi bir etkinlik olarak planlaniyor.

Düzenlenecek oturumlarda sektörün nabzi tutulacak

Düzenlenecek zirve, katilimci çiftçilerin ürün portföylerini ve ihtiyaç duyduklari çözümlere göre içerik üretimi saglarken, ayni zamanda katilimci firmalara da kendi hedef gruplarina uygun çiftçilerle bir araya gelme ve görüsme imkani sunacak. Sirketlere özel düzenlenecek paralel oturumlarda, her bir sirket kurumsal hedeflerini, yenilikçi ürün ve teknolojilerini diger katilimcilara tanitma imkani bulacak ve düzenlenecek oturumlar kayit altina alinacak. Üretilen içeriklerin tamami Bilim Kurulu’nun gözetimi altinda gerçeklesecek ve paylasilan içeriklerin dogru ve bagimsiz oldugu teminat altina alinacak.

Growmach 2023 Antalya’da kitalar arasinda köprü olacak

Tarimda Yenilikçiler Zirvesi; AGRO TV’nin yani sira Dünya’nin en büyük etkinlik organizatörü olan ve uluslararasi pazarlarda sektörün en önemli fuarlari Growtech ve Growmach Fuarlarinin da aralarinda bulundugu 450’den fazla uluslararasi B2B markasi ile yüz yüze ve dijital etkinlikler düzenleyen Informa Markets ortakligi ile gerçeklestiriliyor. Informa Markets; dünyanin önde gelen fuar organizasyon firmasi olarak, faaliyet gösterdigi sektörleri canlandirirken, onlara yeni is firsatlari sagliyor ve yilin 365 günü büyümelerini mümkün kiliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile