Tarımın Yıldızları Yarışması'nda süre uzatıldı

İzmir Ticaret Borsası (İTB) tarafından tarımda bilinçli üretimin yaygınlaştırılması, verimliliğin ve kalitenin artırılması, teknolojinin etkili kullan

İzmir Ticaret Borsası (İTB) tarafından tarımda bilinçli üretimin yaygınlaştırılması, verimliliğin ve kalitenin artırılması, teknolojinin etkili kullanımının sağlanması için üretimi ve üreticiyi teşvik etmek amacıyla düzenlenen Tarımın Yıldızları Yarışması'nın başvuru süresi, 16 Ağustos 2010 tarihine kadar uzatıldı. "Tarımın Yıldızı" seçilecek üreticilere 5 bin, her bir üretim dalında belirlenecek iki üreticiye 2 bin lira teşvik ödülü verilecek. Ayrıca sponsor kuruluşlar tarafından çeşitli hediyelerdağıtılacak.

Ege Bölgesi sınırları içinde, 0-199 dekar arası alanda tarım üretimi yapan, Çiftçi Kayıt Sistemi'ne dahil, kadın erkek bütün pamuk, üzüm, incir ve zeytin üreticileri yarışmaya başvurabiliyor. Türkiye Ekonomi Bankası ve Ziraat Bankası'nın sponsor olduğu yarışma için "www.itb.org.tr" adresindeki başvuru formunun doldurularak, 16 Ağustos'a kadar İTB'ye gönderilmesi gerekiyor.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile