Tarimsal Üretim Planlamasi Hayata Geçiriliyor

Tarimsal Üretim Planlamasi Hayata Geçiriliyor

Tarim ve Orman Bakanligi, "Tarimsal Üretimin Planlanmasi Hakkinda Yönetmelik" 14 Eylül 2023 tarihli Resmi Gazetede yayinlanmasinin ardindan illerdeki çalismalarini araliksiz sürdürüyor.

Bu kapsamda bakanlik yetkilileri, Erzincan ve Tunceli Il Müdürlüklerinin katilimiyla düzenlenen toplanti, Hayvancilik Genel Müdürlügü Genel Müdür Yardimcisi Meliksah Taskin’in baskanliginda Erzincan Bahçe Kültürleri Arastirma Enstitüsü Müdürlügü toplanti salonunda yapildi. Düzenlenen toplantiya Hayvancilik Genel Müdürlügü Genel Müdür Yardimcisi Meliksah Taskin, Erzincan Il Tarim ve Orman Müdürü Murat Sahin, Tunceli Il Tarim ve Orman Müdürü Yavuz Suat Pala, Tarim ve Orman Bakanligi Tarim Reformu Genel Müdürlügü, Bitkisel Üretim Genel Müdürlügü, Balikçilik ve Su Ürünleri Genel Müdürlügü ile Strateji Gelistirme Baskanligi temsilcileri, Tarim Bakanligina bagli kurum ve kurulus müdürleri katildi.

Toplantida Erzincan ve Tunceli illerinin Tarimsal Üretim Planlari masaya yatirilirken sürecin isleyisi hakkinda istisarelerde bulunuldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile