Tarlabasi Bulvari'ni Dumanlar Sardi Açiklamasi Kamyonetin Kasasindaki Malzemeler Alev Alev Yandi

Beyoglu’nda tahta ve plastik yüklü kamyonette yangin çikti. Kamyonetten yükselen dumanlar caddeyi sararken, trafikte de zor anlar yasandi. Yangin itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülürken polis olayla ilgili inceleme baslatti.

Olay, saat 13.50 siralarinda Beyoglu Tarlabasi Bulvari’nda meydana geldi. Cadde üzerinde park halinde olan bir kamyonetin kasasinda bulunan plastik ve tahta malzemeler henüz bilinmeyen bir nedenle yanmaya basladi.

Durumu gören vatandaslar kendi imkanlariyla yangini söndürmeye çalisirken bir yandan da itfaiye ekiplerine haber verdi. O dakikalarda kasadan yükselen dumanlar caddenin bir bölümünü kaplarken, seyir halindeki bazi sürücüler trafikte zor anlar yasadi. Ihbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Polis, caddedeki trafik akisinin kontrollü bir sekilde saglanmasi için çalisirken, itfaiye ekipleri de dakikalar içerisinde yangini söndürdü.

“Azar azar duman çikiyordu, sonra duman alevlendi”

Yangini gören vatandaslardan Hasan Ceyhan ise “Azar azar duman çikiyordu, sonra duman alevlendi ve duman fazlalasti. Vatandaslar itfaiye gelene kadar tasima su ile müdahale etti. Itfaiye geldi ve su anda söndürüyor. Sahibini bulamadik, üzerinde telefon numarasi da yok” dedi.

Ekiplerin çalismalarinin tamamlanmasinin ardindan cadde trafigi normal akisina döndü. Polis, olayla ilgili inceleme baslatti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile