Tarsus Belediye Başkan Kocamaz: 'Bize Çamur Atanlar Er Geç Yargı Önünde Hesap Verecektir'

Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, "Bize çamur atanlar er geç yargı önünde hesap verecektir" dedi.

Kocamaz, Tarsus Belediye Meclis toplantısında yaptığı konuşmada, geçen mecliste hiç kimsenin arzu etmediği çok nahoş olayları bu meclisin ilk defa yaşadığını söyledi. Kocamaz, "Böyle bir olayı her ne şekilde olursa olsun, televizyonda yapılan canlı yayın fırsatını değerlendirerek meclisin ahengini bozma yönünde kullanılmasını hiç kimsenin tasvip etmesi mümkün değil. Kaldı ki, bütün şeffaflığı ile yasalar çerçevesinde yapılan ve hiçbir prosedür atlanmada yapılan bir hizmet ile ilgili ihale konusunda sadece husumetten kaynaklanan bir ifadenin burada ortaya atılarak, belediye yönetiminin, belediye meclisinin ve belediye çalışanlarının töhmet altında bırakılması, daha sonra yapılan basın toplantılarıyla da isnatlarla çamur atılmaya kalkılması gerçekten hoş hadise değil. Geçmişte, 16 yıllık dönem içerisinde bu belediyede bugün bir kaşık suda fırtına koparılmaya çalışan ihalelerden çok büyük ihalelerde gerçekleştirilmişti. Bu belediyenin ihaleler konusunda ne kadar hassas ne kadar ince eleyip sık dokuduğunu herkes gördü. Bu yönetim alt yapı ihalesinde sadece şüphe ettiği ve 16 firmanın katıldığı ihaleyi dahi iptal edecek cesareti göstermiştir. 6 ay sonra yapılan ihalede bugün kü rakamlarla 100 trilyon gibi bir kazancı bu belediye sağlamıştır" dedi.
Burhanettin Kocamaz ve ekibinin bu tür sınavları her zaman verdiğini ve her zaman vermeye de hazır olduğunu söyleyen Kocamaz, şunları söyledi:
"Tarsus halkı hizmet beklerken Tarsus halkı Tarsus'un daha ileriye götürülmesi için bu değerli meclis üyelerine bir görev verirken, öyle iftiralara dedikodulara sadece çamur atmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecek ve böyle bir gücün olduğuna da inanmıyorum. Birileri birilerini kullanarak özellikle de 16 yıldır görevde olduğumuz sürece Burhanettin kocamaz düşmanlığı yaparak, bu kentin ileriye gitmesini engellemeye çalışma gayretleri ve bunun mücadelesini sürdürenlerin tahriki ile oyunuyla bu meclisi hizmet üretmek yerine bu tür konuşmalar gerçekten üzücü vericidir. Bu kadar hassas, gece gündüz demeden yapılan mücadelenin karşılığı çamur atmak olmamalıdır. Bu tür olaylar bizim önümüzü kesemez. Oradaki malum grubun gaz vermesiyle Burhanettin Kocamaz'ı yıldırmaya kimsenin gücü de yetmez. Allaha çok şükür ki, biz önce Allah'a verecek hesabın bilincindeyiz. Bunu herkes bilmeli ki güneş balçıkla sıvanamaz. Bize çamur atanlar er geç yargı önünde hesap verecektir."
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile