Tarsus'ta '45 Mahalleye 45 Park' Projesi

Tarsus'ta '45 Mahalleye 45 Park' Projesi

Tarsus Belediyesi tarafından başlatılan "45 Mahalleye 45 Park" projesi kapsamında Gazipaşa Mahallesi'ne yaptırılan Gazipaşa Parkı ve muhtarlık binası törenle açıldı.

  Sena İlahi Grubu ' nun seslendirdiği ilahilerle başlayan tören , saygı duruşu ve İstiklal Marşı ' nın okunmasıyla devam etti .
Açılışta konuşan Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz , yerel yönetim olarak halka sundukları hizmetlerin tüm hızıyla devam ettiğini söyledi . Kocamaz , " Tarsus ' ta insanlarımızın özellikle sıcak havalarda , evlerinde oturmalarının çok zor olduğunu biliyoruz . Dar gelirli vatandaşlarımızın dolmuş parası vererek şehir parkına gitmek için durumlarının da pek olmadığını biliyoruz . Her zaman rahat bir şekilde şehir merkezine ulaşmalarının zor olduğunu da biliyoruz . İşte bu nedenle mahallelerimizde yaşayan insanlarımızın bir araya getirerek , barış ve kardeşlik içerisinde rahat mekanlarda zaman geçirmeleri için bu tür faaliyetleri artırarak devam ettiriyoruz " dedi .
Toplam 45 bin 82 metrekare alan üzerine kurulan parkta basketbol sahası , 6 kamelya , çocuk oyun alanı , fitness aletleri , 1 adet ve muhtarlık binası bulunuyor .
Açılışa Kaymakam Mehmet Gödekmerdan , Yeşiltepe Belediye Başkanı Fikri Tüten , Gülek Belediye Başkanı Tekin Çelik , İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy , İlçe Milli Eğitim Müdürü Ethem Sarı , Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Özcan , Belediye Meclis üyeleri , muhtarlar , daire ve oda başkanları ile çok sayıda davetli katıldı .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile