Tarsus'ta Ikinci Ekmek Firini Hayata Geçiyor

Tarsus'ta Ikinci Ekmek Firini Hayata Geçiyor

Tarsus Belediyesi, vatandaslarin uygun fiyatli ve hijyenik kosullarda üretilen ekmege ulasimini kolaylastirmak amaciyla ikinci ekmek firini için de çalismalarini baslattigini duyurdu.

Tarsus Belediye Baskani Haluk Bozdogan’in vatandaslara verdigi sözlerden biri olan ikinci belediye ekmek firini için Kemalpasa Mahallesi’nde çalismalar basladi.

Hijyen kosullarina uygun olarak üretilen 200 gram agirligindaki ekmekler, Tarsus Belediye Ekmek Firininda uygun fiyatla satisa sunuluyor. Gösterilen yogun talep üzerine ve Tarsuslularin ekmege ulasimi kolaylastirmak için harekete geçen Baskan Bozdogan, çalismalarin basladiginin müjdesini verdi. Belediye ekmek firini önünde olusan kuyruga çözüm üretmek için ikinci ekmek firinini da açacaklarini belirten Baskan Dr. Haluk Bozdogan, "Söz verdigimiz üzere kosullar ne olursa olsun her zaman halkimizin yanindayiz. Ikinci belediye ekmek firinimiz için çalismalarimiz basladi.

60 bin kapasiteye sahip olacak ikinci firinimiz ile vatandaslarimizin sofrasina en ucuz ekmegi ulastirmaya devam edecegiz" dedi.

Tarsus Belediyesi Halk Ekmek Firini, dar gelirli vatandaslara destek için ayda 1 milyonun üzerinde adet ekmek çikartiyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile