Tarsus'ta Yaz Şiir Akşamları

Tarsus'ta Yaz Şiir Akşamları

Mersin'in Tarsus ilçesinde Şairler ve Yazarlar Derneği tarafından her yıl geleneksel düzenlenen şiir akşamlarına bu yıl iki yeni bölüm eklendi

Mersin'in Tarsus ilçesinde Şairler ve Yazarlar Derneği tarafından her yıl geleneksel düzenlenen şiir akşamlarına bu yıl iki yeni bölüm eklendi. Birincisi geçen ay Çamlıyayla'da gerçekleştirilen Yaz Şiir akşamlarının ikincisi Tarsus'ta yapıldı.
St. Paul meydanında yapılan şiir akşamlarında konuşan dernek başkanı Halil Aksoy, "Bu güzel etkinliklerimizi artık yaz ayında yapıyoruz. Bu nedenle önce Çamlıyayla ilçemizde sonra da Tarsus'ta yapıyoruz. Bizleri bu sıcak yaz günlerinde yalnız bırakmayan tüm şiir dostlarına teşekkür ederim" dedi.
Daha sonra yerel şairler kendi yazdıkları şiirleri ve sevdiği ünlü şairlerin şiirlerini okudular.
Aşık Bayrami sazı ve kavalı ile Mehmet Ata Erişik ve Ahmet Erişik de sazı ile birer türkü söyleyip geceye renk kattılar.
Konukların sanatçıları ayakta alkışladığı geceye ayrıca eski Türk Halk Müziği sanatçılarından ve şairlerden olup yurt dışında yaşayan Fahri Işık da gelerek katıldı. Başkan Aksoy, Işık'a da ayrıca teşekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile