Tartistigi Adami Cinsel Organindan Yaraladi

Tartistigi Adami Cinsel Organindan Yaraladi

Çaglayan’da yolda yürüyen bir adam tartistigi sahis tarafindan silahli saldiriya ugradi. Kursun yagmuruna tutulan adam, cinsel organi ve kalçasindan yaralandi. Dehset anlari kameralara yansirken, Kagithane Asayis Büro Amirligi polisleri tarafindan silahla birlikte yakalanan ve 21 suç kaydi olan saldirgan tutuklandi.

Kagithane Çaglayan’da önceki ay meydana gelen olayda, saat 07.00 siralarinda cadde üzerinde yürüyen Süleyman D. (26) kimligi belirsiz bir sahisla tartismaya basladi.

Bu sirada sahis yaninda getirdigi tabancayla tartistigi Süleyman D.’ye kursun yagdirdi. Dehset anlari ise güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi.

Cinsel organi ve kalçasindan yaralandi

Kursunlardan sekerek kaçmaya çalisan Süleyman D. yaralanarak yardim beklerken, saldirgan ise olay yerinden kaçarak kayiplara karisti. Yere dogru ates eden saldirgan, Süleyman D.’yi cinsel organi ve kalçasindan yaraladi. Yarali Süleyman D. vatandaslarin da yardimiyla Sisli’deki Okmeydani Prof. Dr. Cemil Tasçioglu Sehir Hastanesine götürülerek tedavi altina alindi. Yaralinin hayati tehlikesinin olmadigi ögrenildi.

Saldirganin 21 adet suç kaydi oldugu ortaya çikti

Öte yandan olayla ilgili çalisma baslatan Kagithane Ilçe Emniyet Müdürlügü Çaglayan Polis Merkezi Amirligine bagli Suç Arastirma Büro polisleri, güvenlik kamera görüntülerini incelemeye alarak görgü sahitlerinin ifadelerine basvurdu. Yapilan çalismalar sonucunda saldirgan sahsin emniyette çesitli suçlardan 21 adet kaydi bulunan Yunus A. (32) oldugunu tespit etti.

Kagithane polisinin yakaladigi saldirgan tutuklandi

Devam eden çalismalar sonucunda saldirgan Yunus A. Kagithane Asayis Büro Amirligi polisleri tarafindan olayda kullandigi silahla birlikte yakalandi. Emniyette ifadesi alinarak adli islemleri yapilan Yunus A., sevk edildigi adliyede çikartildigi mahkemece “kasten öldürmeye tesebbüs” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Silahli saldiri ani kamerada

Kagithane’de yasanan silahli saldiri ani ise güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi. Görüntülerde, saldirganin elindeki tabanca ile karsisindaki sahsa kursun yagdirdigi, Süleyman D. ve çevresindeki insanlarin kaçmaya çalistigi görülüyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile