Tartistigi Kisiye Sinirlenince Pompali Tüfekle Sokagi Esir Aldi

Tartistigi Kisiye Sinirlenince Pompali Tüfekle Sokagi Esir Aldi

Denizli’de kavga ettikten sonra sinirlerine hakim olamayan süpheli, eline aldigi pompali tüfekle sokak ortasinda havaya ates ederek dehset saçti. Kameraya yansiyan o anlarda polis çelik yelek giyip yolu kapatirken, baba, oglunun elindeki silahi alarak haraketli dakikalara son verdi.

Olay, Pamukkale ilçesine bagli Hürriyet Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; mahallede bulunan kisilerle tartisma yasayan Nuri A., bu durumu hazmedemeyerek eline pompali tüfegi aldi. Sokaga çikan süphelinin havaya rastgele ates etmesinin ardindan vatandaslarin ihbari üzerine bölgeye çok sayida ekip sevk edildi. Olay yerinde giden ekipler, sokagi abluka altina alarak trafige kapatti. Hareketli dakikalarin yasandigi o anlarda çelik yelek giyen polislerin uyarisina aldiris etmeyen süpheli, kendisini ikna etmeye çalisan babasina da kulak asmayarak pompali tüfegi tekrar atesledi. Korku dolu yasandigini dakikalarda bagirmaya baslayan süpheli, yaklasik yarim saatlik çabanin ardindan babasi tarafindan ikna edildi ve elindeki pompali alindi.

Arkadasindan saldirgana ‘Ben kefilim’

Ecel terleri döktüren süpheli, polise sarilarak olayi anlatmaya basladi.

Kisa süre sakinlesmesinin ardindan Nuri A. ekipler tarafindan gözaltina alinarak karakola götürüldü. O esnada baba da kendilerini görüntüleyen gazetecilere saldirmaya çalisirken, bir kisi arkadasi olan saldirgani savunarak polislere, "Ben kefilim, iyi çocuk" diye seslendi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile