Taş, Vatandaşın Kahta Devlet Hastanesi'ne Memnuniyetini Dile Getirdi

Adıyaman Sağlık Müdürü Mehmet Emin Taş, vatandaşların yeni yapılan 150 Yataklı Kahta Devlet Hastanesi'nden memnun olduğunu vurguladı.

Sağlık Müdürü Mehmet Emin Taş, yapımı tamamlanarak fiili olarak hizmete giren Kahta 150 Yataklı Devlet Hastanesi gün geçtikçe ilçe ve yöre halkının beğenisini ve ilgisini çekmeye devam ettiğinin altını çizdi.
Modern bir hastanenin tüm gereklerini içinde barındıran, geniş ve ferah mekanları, tam donanımlı tıbbi alt yapısı ile ilçe halkına kaliteli sağlık hizmeti verildiğini söyleyen Taş, "Bütün hasta odaları, servisleri, poliklinik odaları, ameliyathane ve yoğun bakım üniteleri, sosyal donatıları insan onuruna yakışır nitelikte olup hasta memnuniyetini ziyadesiyle sağlıyor. Hastane mevcut konumu ile Kahta ilçesinin yanı sıra Gerger ve Sincik ilçelerinin geçiş güzergahında olması bu ilçelerin de hastaneden
hizmet almalarını kolaylaştırmaktadır. Bu durum hizmetin planlanmasında doğru ve yerinde bir karar verildiğinin bir göstergesidir. Zaten hastane yerinin tespit sürecinde ilçe yöneticilerinin görüşleri doğrultusunda karar verilmiştir" dedi.
Eski hastane binasına yönelik planlama konusunda ise Taş şunları söyledi: "Kaymakamlığın kullanım talebine olumlu görüş belirterek bakanlığımıza bildirdik. Bakanlığımızdan gelecek cevaba göre hareket edeceğiz. Sonuçta kamu binası olan bu tesisin en iyi bir şekilde değerlendirilerek ilçe halkının hizmetine sunulması sağlanacaktır. Yeni yapılan 150 yataklı hastane bizim ihtiyacımızı fazlasıyla karşılamaktadır. Bu yüzden eski binada sağlık hizmeti vermeyi uygun bulmuyoruz. Yeni hastanemizin ilçe ve yöre
halkına hayırlı olmasını diliyor, sağlık hizmetlerimizin artarak devam edeceğini ve herkese güler yüzlü, ulaşılabilir, kaliteli sağlık hizmeti sunacağımız".
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile