Taskin, TOKI Çalismalarini Yerinde Inceledi

Taskin, TOKI Çalismalarini Yerinde Inceledi

Battalgazi Belediye Baskani Bayram Taskin, Orduzu Gelinciktepe’de deprem konutlari insaat alaninda devam edilen çalismalari ve konutlari yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldi.

Kisa sürede yapilan çalismalarin mutluluk verici oldugunu dile getiren Baskan Taskin, “Belediye olarak vatandaslarimizin bir an önce konutlarina geçmesi için tüm gayreti gösterecegiz“ dedi.

Ilçe genelinde sahadaki çalismalari yerinde incelemeyi sürdüren Battalgazi Belediye Baskani Bayram Taskin, Orduzu Gelinciktepe’de deprem konutlari alaninda devam edilen çalismalarin son durumuna iliskin yetkililerden bilgi aldi. Yapimi biten TOKI konutlarini gezmesinin ardindan emegi geçenlere tesekkürlerini ileten Baskan Taskin, “Belediye olarak vatandaslarimizin bir an önce konutlarina geçmeleri için tüm gayreti gösterecegiz” seklinde konustu.

Hak sahiplerinin konutlarina kisa sürede kavusmasi için çalismalarin hummali bir sekilde devam ettigini belirten Baskan Taskin, “Bir taraftan kuralar çekiliyor; bir taraftan abonelik islemleri yapiliyor. Santiyedeki yetkili arkadaslardan konu ile alakali bilgi aldik. Bizler de belediye olarak üzerimize düsen neyse bir an önce vatandaslarimizin tasinmasi için islemlerin hizlandirilmasini saglayarak elimizi tasin altina koyacagiz. Allah devletimize zeval vermesin. Burada gerçekten çok güzel çalismalar olmus. Bunlari yerinde görmek çok farkli. Bu manzarayi gördükten sonra insan büyüleniyor. Kisa sürede yüzlerce, binlerce konutun yapilmasi, asfaltinin yapilmasi, duvarlarin örülmesi, peyzajin bitirilmis olmasi gerçekten mutluluk verici. Emegi geçenlerin eline saglik. Abonelik noktasinda bizler de kurumlarimizla esgüdümlü olarak çalisacagiz. Bir an önce islemleri hizlandirip vatandaslarimizin tasinmasi için elimizden gelen bütün gayreti gösterecegiz” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile