Taşlar oynayacak

Fenerbahçe lige verilen arada hem sakatların gelişim sağlaması hem de milli oyuncuların sağlam dönmeleri ...


Fenerbahçe lige verilen arada hem sakatların gelişim sağlaması hem de milli oyuncuların sağlam dönmeleri nedeniyle oyuncu bolluğuna ulaşırken, Teknik Direktör Aykut Kocaman, Kayserispor deplasmanında sahaya süreceği 6 yabancı için formül arıyor.
Kadrodaki 9 yabancıdan kimleri yedek bankına oturtacağı büyük merak konusu olan Kocaman öncelikle Bilica'yı kulübeye çekip, yeni transfer Yobo'ya ilk 11'de yer açacak. Andre Santos'u yine yedek soyundurup, savunmanın solunda Caner'e şans tanımayı planlayan sarı-lacivertli teknik adam banko oyuncuları Lugano, Stoch, Cristian ve Niang'ı da ilk 11'de sahaya sürecek.
Aykut Kocaman, 6. yabancı hakkını hangi oyuncu için kullanacağı konusunda ise ciddi bir kararsızlık yaşıyor. Dia'ya görev vermesi halinde kaptan Alex'i yedeğe çekecek olan Kocaman, A Milli Takım'dan moralli dönen Semih'e, Niang'ın yanında şans tanıyacak. Fenerbahçe'de tribüne çıkacak yabancı ise maç günü belli olacak.

Kale Serkan'ın
Sarı-lacivertli takımın kalesini, Kayserispor deplasmanında yeni transfer Serkan Kırıntılı koruyacak. Teknik heyet, Volkan Demirel ve Mert'in sakatlıkları yüzünden zorlu karşılaşmada eldivenleri Serkan'a teslim edecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile