Tasova Atatürk Ortaokulu'ndan Atletizmde 10 Yilda 10 Sampiyonluk

Tasova Atatürk Ortaokulu'ndan Atletizmde 10 Yilda 10 Sampiyonluk

Amasya’da Tasova Atatürk Ortaokulu okul sporlari puanli atletizm yarismalarinda 10 yildir üst üste sampiyon oldu. 400 ögrencisi bulunan okulun takimi “Yildiz Erkekler Il Birincisi” ve “Yildiz Kizlar ve Küçük Kizlar Il Birincisi” olarak ilçelerine bu yil da 3 ayri birincilik kazandirmayi basardi.



"Kupalari, madalyalari koymaya yer kalmadi"

Iki yildir takimda olan 7. sinif ögrencisi Onur Alp Bagci, “Puanli atletizm yarismasinda takimla birlikte iyi bir puanla bölgelere gitmeye hak kazandik. Bu 10’uncu senemiz. Gayet güzel isler basardik. Bölgelerde de güzel isler basaracagimiza inaniyorum. 10 yildir sampiyonuz. Artik kupalari, madalyalari koymaya yer kalmadi” dedi.

Ecrin Gültekin ve Ecrin Suna Yersel, kendilerini yetistiren Beden Egitimi Ögretmeni Okan Aydin’a tesekkür etti. Ögrencileriyle gurur duyan Okan Aydin da, “2013-2014 Egitim-Ögretim Yili’nda baslamis oldugumuz atletizm müsabakalari 2024 yili itibariyle 10. yilini doldurdu. Geçen bu süre zarfinda 10 yil üst üste ögrencilerim atletizmde il birincisi oluyorlar. Gerçekten çok güzel bir basari. Çocuklar gerçekten bizi alistirdilar. Nice 10 senelere diyelim” diye konustu.

Tasova Ilçe Milli Egitim Müdürü Mustafa Tümer ise, “Atatürk Ortaokulumuz da artik 10 yil boyunca kazanilan kupalarin artik koyulacagi bir yer kalmadigini gördük. Bizlerde ögrencilerimizin bu isteklerini kirmayacagiz. Onlarin kupalarini, basarilarini sergileyecekleri güzel bir dolap yaptirmayi buradan söz veriyoruz” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile