Tasova Kaymakami Gökcecik Makam Aracini Küçük Zümra'nin Hayali Için Tahsis Etti

Tasova Kaymakami Ahmet Gökcecik, ilkokul birinci sinif ögrencisi Zümra Demir'e makam aracini tahsis ederek, hayali olan meslegi tanimasi için dis hekimiyle bulusmasini sagladi.



Kaymakam Gökcecik, yaklasik bir hafta önce, Özkan Agis Ilkokulunu ziyareti sirasinda ögrencilerle sohbet ederken 7 yasindaki Zümra Demir, dis hekimi olmayi çok istedigini söyleyince, küçük kiza meslegi tanimasi için yardimci olacagi sözünü verdi.

Sözünü tutan Kaymakam Gökcecik, Zümra'yi makam araciyla okulundan aldirarak, Tasova Devlet Hastanesinde görevli dis hekimiyle bulusmasini sagladi.

Dis hekimi Sabiha Saraç, küçük Zümra'ya nasil dis tedavisi yapildigini ve hangi aletleri nasil kullandiklarini uygulamali gösterdi. Zümra ise disçi koltugunda oturan bir hastanin dislerini kontrol etti.

Zümra'nin babasi Ismail Demir, Kaymakam Gökcecik'e tesekkür ederek, "Kizim Zümra büyüyünce dis doktoru olmak istiyor. Kaymakamimiz kizimizin dis doktoruna gelmesini sagladi. Insallah büyünce dis doktoru olacak, kendisine çok tesekkür ediyoruz." dedi.

Hastane Müdürü Akgül Küçük de çocuga oyuncak disçi seti hediye etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile