Tasova'nin Yeni Belediye Baskani Ömer Özalp Açiklamasi 'Eksik Kalan Hizmetleri Biz Tamamlayacagiz'

Tasova'nin Yeni Belediye Baskani Ömer Özalp Açiklamasi 'Eksik Kalan Hizmetleri Biz Tamamlayacagiz'

Amasya’nin Tasova ilçesinde 31 Mart Mahalli Idareler Genel Seçimlerinde 44 yil sonra belediye baskanligini kazanan CHP’nin adayi Ömer Özalp mazbatasini alarak görevine basladi. Baskan Özalp, “Eksik kalan hizmetleri biz tamamlayacagiz. Biz daha güzellerini yapmaya talibiz" dedi.

Tasova’da 1977 yilinda yapilan Mahalli Idareler seçimlerinde Kadir Torun ile belediye baskanligini kazanan CHP, 47 yil sonra ayni sevinci yasadi. Mazbatasini alan Ömer Özalp Tasova Belediyesi önünde zaferini kutladi.

Vatandaslarla birlikte dua eden Belediye Baskani Özalp, “Ilçemizde 10 yildir belediye baskanligi yapan baskanimiz Bayram Öztürk’e hizmetlerinden dolayi çok tesekkür ediyoruz. Biz hiç elestirel muhalefetlik yapmadik. Hep önerilerle geldik” diye konustu.

Kendisine tesekkür ettigi önceki baskan AK Parti’li Bayram Öztürk’ten görevi devralan Ömer Özalp, “Eksik kalan hizmetleri biz tamamlayacagiz. Biz daha güzellerini yapmaya talibiz. Takildigimiz her yerde birlikte istisareler yapabilecek bir baskanimizdi" seklinde konustu.

Özalp’i kutlayan Bayram Öztürk, “Sevinmek en dogal hakkinizdir. Üzülmek benim için geçerli degildir. Tasova’yi belli bir mesafeye getirdik. Bizim biraktigimiz noktada yeni baskanimizi bundan sonra yapacaklarinda dogru yaptigi sürece destekleme noktasinda mükellefiz. Tasova’da kim tas üstüne tas koyuyorsa Allah ondan razi olsun. Biz onun yanindayiz” ifadelerini kullandi.

CHP Amasya Milletvekili Resat Karagöz, Merzifon Belediye Baskani Alp Kargi, Gümüshaciköy Belediye Baskani Zehra Özyol da Ömer Özalp’i tebrik etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile