Taştekin, Asayiş Dairesi Başkan Yardımcılığı'na Atandı

Taştekin, Asayiş Dairesi Başkan Yardımcılığı'na Atandı

Konya'da uyguladığı başarılı projelerle adından sıkça söz ettiren Konya İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ercan Taştekin, Asayiş Dairesi Başkan Yardımcılığı görevine atandı.

  Meslek hayatına 1989 yılında Ankara ' da başlayıp , Hakkari Şemdinli ve Konya ' da devam eden 2 . Sınıf Emniyet Müdürü Ercan Taştekin , Konya İl Emniyet Müdür Yardımcılığı ' ndan Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkan Yardımcılığı ' na atandı . Taştekin , önümüzdeki günlerde Konya ' daki görevinden ayrılarak yeni görevine başlayacak .

6 YILDA BİRÇOK PROJE GELİŞTİRDİ
Ankara ve Hakkari ' den sonra tayin olduğu Konya ' da 6 yıldan fazla Asayiş Şube Müdürlüğü yapan ve daha sonra İl Emniyet Müdür Yardımcısı olan Taştekin , birçok proje gerçekleştirdi . Konya ' da işlenen cinayetlerin faili meçhul kalmaması için ekibiyle birlikte " Kırmızı Alarm " projesini hazırlayan Taştekin ' in başarısı kısa sürede dikkat çekti . Konya ' da 6 yılda faili meçhul cinayet kalmazken , kurduğu ekip sayesinde geçmişe yönelik çok sayıda faili meçhul cinayet de çözüldü . Şehirde yaşanan hırsızlık olaylarına
karşı " Mıknatıs " projesiyle ikinci defa dikkat çeken Taştekin , hırsızlık olmadan önlem alırken , hırsızların da suçüstü yakalanmasını sağladı . Konya ' da 6 yılda cinayet oranları ve hırsızlık oranlarında büyük düşüş sağlandı .
Taştekin , yaptığı başarılı projelerin yanı sıra yazdığı " Ezber Bozan Polis-lik " kitabıyla da dikkat çekmişti .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile