Taşucu Belediyesi, Göksu Vakfı 17. Ödüllü Resim Yarışmasına Ev Sahipliği Yaptı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Taşucu Belediyesi'nin katkılarıyla Göksu Vakfı tarafından her yıl düzenlenen 'Ödüllü Resim Yarışması' şenliğinin bu yıl 17.'si yapıldı.

Taşucu Belediyesi Bahriye Üçok parkında düzenlenen resim yarışmasında bir konuşma yapan Taşucu Belediye Başkanı Yaşar Açıkbaş, ''Beldemizde her yıl düzenlenen resim yarışmasına her türlü desteği sağlıyoruz. Amacımız beldemizde sanatsal ve kültürel faaliyetleri artırmak ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda çocuklarımızla bayram havasında yaşamak ve bir arada zaman geçirmektir. Bu gün burada yarışmaya katılan bütün ressamlarımıza sanatseverlerimize başarılar dilerim. Bu organizasyonun yapılmasında emeği geçen bütün herkese teşekkür eder, Göksu Vakfı'na çalışmalarında başarılar dilerim''dedi

Göksu Vakfı Başkanı Yüksel Bütün ise, ''Sanatsız hiçbir şey olmaz. İnsan zekası sanat ve kültürle yeni ürünler verir. Mustafa Kemal Atatürk, diyor'' dedi.

Bütün, şunları kaydetti:

''Göksu Vakfı olarak bunu önemsiyoruz. Bu bir yarışma olmakla beraber ayrıca bir resim şenliğidir. Sabah saatlerinden itibaren onlarca öğrencimiz, velileriyle birlikte buraya geldiler. Aileler müzik eşliğinde güneşli havada oturup, hoşça vakit geçirirken, çocuklarımız da resim yapmanın keyfini yaşadılar. Bu sene bizi buruklaştıran tek şey katılımın geçen yıllara oranla az olmasıydı. Oysa artmış olmalıydı. Şenlik havasında geçen gün sonunda yapılan değerlendirmeyle dereceye giren öğrencilerimize çeşitli armağanlarımız oldu. 30-a yakın ödül dağıttık. Resim Yarışmasına her türlü desteği sağlayan Taşucu Belediye Başkanı Yaşar Açıkbaş'a, Belediye Meclis üyesi Hanife Soykan'a, Yüksel Ayhan'a ve Tüm Belediye Çalışanlarına teşekkür ederim''dedi.

Yarışmanın sonucunda , dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile