Tatil Bölgelerinde Lüks Siteler Yatirimin Gözdesi

Tatil Bölgelerinde Lüks Siteler Yatirimin Gözdesi

Gayrimenkul Uzmani Sule Alp, yatirimcilarin yaz aylarinin gelmesiyle tatil bölgelerine ilgi gösterdiklerini ifade ederek, vatandaslarin çok katli olmayan ve sosyal imkanlari fazla olan sitelere ilgi gösterdigini söyledi.

Yaz aylarinin gelmesiyle gayrimenkul satislarinda hareketlilik bekleniyor. Gurbetçi vatandaslarin yani sira yatirimcilarin ilgisi ise tatil yörelerine kaymis durumda. Konuyla ilgili konusan Gayrimenkul Uzmani Sule Alp, özellikle sosyal tesislerinin gelismis, çok katli olmayan sitelere ilginin yogun oldugunu belirtti.

Yaz aylarinda yüksek kira getirisi ile dikkat çeken lüks sitelerde bulunan gayrimenkullerin satislarinda artis olduguna dikkat çeken Alp, sunlari söyledi:

“Yaz aylarina girdigimiz su siralarda tatil bölgelerinde gayrimenkul sektöründe hareketlilik basladi.

Yatirimcilar ve gurbetçi vatandaslarimiz bu bölgeye yatirim yapiyorlar. Özellikle lüks sitelere ilgi fazla. Müsterilerimiz sosyal tesisi gelismis, çok katli olmayan gayrimenkullere yönelmis durumda. Oralardaki bu hareketlilik ise insaat sektörünün yüzünü güldürmeye basladi.

Yapilan yatirim ile yaz aylarinda yüksek kira getirisi elde ediliyor. Gurbetçi vatandaslarimiz bu yüzden daha çok talep ediyor. Kiralamak isteyen vatandaslarimiz da bu durumdan memnun. Her geçen gün tatil bölgelerinde bu konutlarin sayilarinda artis yasaniyor. Ilerleyen süreçlerde gelen yabanci turistlerin de bu gayrimenkulleri kiralamada daha istekli olacagini düsünüyorum” dedi.



“Yatirimcinin bir bölümü sandiktan çikacak sonucu bekliyor”

"Gayrimenkul alanina yatirim yapmak isteyen müsterilerimizin bazilari ise seçim sonunu bekliyor" diyen Alp, "Seçimde çikacak sonuçlar ekonomide olusacak güveni bekleyenler de var. Yatirimcilar, gayrimenkul yatirimlarinda ekonomide ve ticarette istikrar ortami istiyor. Yeni bir düzen ve ekonomide yasanacak farkli yöntemler yatirimciyi da tedirgin ediyor. Buda yatirimlari ister istemez seçim sonrasinda itiyor. Seçim sonrasinda saglanacak güven ortamiyla özellikle tatil yörelerinde gayrimenkul alaninda bir patlama yasanmasini bekliyoruz" diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile