Tatilcilere Hırsızlık Uyarısı

Tatilcilere Hırsızlık Uyarısı

Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, tatilcileri hırsızlık, dolandırıcılık ve yankesicilik başta olmak üzere asayiş olaylarına karşı uyardı.

Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, yaz sezonun çerçevesinde artan hırsızlıklar, dolandırıcılık ve yankesicilik gibi durumlara karşı halkı bilgilendirme çalışmalarını sürdürüyor. Kırk Evler Sitesi yönetiminin talebi doğrultusunda site sakinlerine hırsızlıklar, dolandırıcılık ve yankesicilik gibi durumlar öncesinde ve sonrasında yapılması gerekenlerle ilgili bilgiler aktardı. Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Arif Kılıç, Polis Memurları Hatice Alper ve Naciye Yılmaz site sakinlerine hırsızlıklar, dolandırıcılık ve yankesicilik gibi durumlara karşı bilgiler aktardı.
Polis Memuru Hatice Alper sitelerden bu tür talepler gelmesi dahilinde bu tür toplantıların yapılabileceğini de sözlerine ekledi. Toplantı da Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekiplerde site sakinlerine bilgiler verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile