Tatilcilerin Dönüs Çilesi Basladi

Tatilcilerin Dönüs Çilesi Basladi

Kurban Bayrami tatili için Mugla’nin turistik ilçelerini tercih eden yaklasik 5 milyon tatilcinin dönüs çilesi basladi. Turistik ilçelerin geçis noktasi konumunda bulunan Gökova Kavsagi’nda, kilometrelerce uzunlugunda araç kuyrugu olustu.

Kurban Bayrami tatili dolayisiyla Türkiye’nin degisik illerinden milyonlarca tatilci Mugla’nin turistik ilçelerine akin etmisti. Bayram öncesi araçlari ile turistik beldelere gelerek burada hem trafik, hem de ilçelerde nüfus yogunlugu olusturan tatilcilerin ise bayramin son gününde dönüs yolculugu basladi.

Trafik yogunluguna kalmak istemeyen tatilciler erken davranarak yollara düstü. Dönüs çilesinin baslamasiyla birlikte Ula-Kizilagaç ve Fethiye-Gökova-Marmaris yol ayriminda bes kilometreyi bulan araç kuyruklari olustu. Mugla’nin turistik Datça, Marmaris, Seydikemer, Fethiye, Dalaman, Ortaca ve Köycegiz ilçelerinin geçis noktasi Gökova Kavsagi ile Göcek Tüneli’nde olusan yogunluk nedeniyle araçlarin ilerlemekte zorlandigi görüldü.

Trafik ekipleri ise olusan araç yogunlugu dolayisiyla herhangi bir olumsuzluk yasanmamasi için ikazlarda bulunurken, Ula-Kizilagaç Kavsagi’nda manuel olarak araçlarin geçisini saglamaya devam ediyor.

Tatilcilerin olusturdugu araç ve trafik yogunlugunun Pazar aksam saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile