Tatlıses: İlk kez alacak davası için adliyedeyim (Özel)

Sanatçı İbrahim Tatlıses, alacak davası için Sarıyer Adliyesi'ne ifade vermeye geldi. 40 bin lira dolandırıldığını söyleyen Tatlıses, "İlk kez alacakl

Sanatçı İbrahim Tatlıses, alacak davası için Sarıyer Adliyesi'ne ifade vermeye geldi. 40 bin lira dolandırıldığını söyleyen Tatlıses, "İlk kez alacaklı olarak adliyeye geliyorum." dedi.

Sarıyer 1. Asliye Ceza Mahkemesi'ne ifade için gelen İbrahim Tatlıses, avukatı ile birlikte ifade verdi. İstinye'de bir araziyi kiralamak istediği öğrenilen Tatlıses, edinilen bilgiye göre arazinin sahibi olarak kendini tanıtan Mehmet Ali İşyar'a 40 bin TL para verdi. Bunun karşılığında da hisseleri olan kişileri ikna ederek imzasını istedi. İşyar kısa süre sonra imzaları getirdi. Tatlıses arazide çalışmalarına başlayınca hisse sahipleri imzaların kendilerine ait olmadığını belirttiler. Bunun üzerine Tatlıses İşyar'a verdiği 40 bin TL parasını geri istedi. Fakat İşyar parayı ödeyemeyince Tatlıses Dolandırıldım diyerek suç duyurusunda bulundu.

Tatlıses ifade için geldiği Sarıyer Adliyesi çıkışında basın mensuplarının sorularını cevapladı. Tatlıses, "İlk defa alacaklı olarak adliyeye geldim. Hep şikayet ediliyorum. İstinye'de bir arazi vardı. Birisi 'bu arazi benim' dedi. Biz de para vermiştik. Sonra 'hisseleri olanlar var' dedi. Sonra hisse sahiplerinden imza istedim. Kendisi imzalamış gelmiş . Biz de paramızı istedik. Parayı da ödeyemedi dava açtık. Ödeyemediği içinde birkaç ay yattı. Beni de dolandırdı. 40 bin lira benim için çok büyük para değil. Baktığın zaman insanlığa getirirsen işi katakulliye getirirsen peşini de bırakmam . Onun için geldik. Şikayetçi olduğumuzu tekrar ibraz ettik." diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile