Tatlıses'in ortağıyla sorunu mu vardı ?

Tatlıses'in ortağıyla sorunu mu vardı ?

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralandı. Tatlıses'e düzenlenen saldırının ne amaçla gerçekleştirildiği merak konusu oldu.

İbrahim Tatlıses Vuruldu (Son Detaylar)

Sanatçı İbrahim Tatlıses, Beyaz TV'de yapmış olduğu 'İbo Show' programının çıkışında kimliği belirsiz kişiler tarafından uzun namlulu silahla saldırıya uğradı.

Sanatçının sağlık durumu hakkında bilgi veren Maslak Acıbadem Hastanesi Başhekimi Çağlar Çuhadaroğlu, kurşunun, Tatlıses'in başına arkadan girip önden çıktığını ve sağ kafa kemiğinde kırık oluşturduğunu ifade etti. Çuhadaroğlu, sanatçının vücudunun bir bölümünün felç kalabileceğini de belirtti.

İstanbul polisi saldırının gerçekleştirildiği aracı tespit etti. Polis şimdi her yerde bu aracı arıyor.

İbrahim Tatlıses son olarak Irak'ta büyük bir inşaat işine girmiş, reklam filminde de kendisi oynamıştı. Tatlıses'e gerçekleştirilen saldırının siyasi mi, yoksa ticari amaçlı mı? Olduğu merak konusu.

Kuzey Irak kaynaklı mı?

Gazeteci İlnur Çevik, Skytürk ekranlarında Tatlıses'e düzenlenen saldırı hakkında açıklamalarda bulundu. Çevik, sanatçıya düzenlenen saldırı Kuzey Irak kaynaklı mı? Sorusuna da cevap verdi.

Çevik şunları söyledi;
Kuzey Irak kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Eğer Kuzey Irak'tan kaynaklanıyorsa ki İbrahim Tatlıses'in ortağı Raşit Sayit bu işin arkasındaysa Barzani onu yaşatmazdı. Ama ortağı son zamanlarda bir gazetede şöyle bir demeç verdi; İbrahim Tatlıses hiç para koymadı ama durmadam para aldı bizim kasalardan...

Ortağıyla sorunları vardı

Irak'ta gazeteci olan Rebbar Kerim ise Tatlıses ile Iraklı ortağı arasında yaşanan sürece ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. İbrahim Tatlıses'le ortağının bir dizi sorunlar yaşadığını söyleyen Kerim, Tatlıses'le ortağının basın toplantısı düzenleyeceklerinin duyumunu aldıklarını ifade etti.

İşte İbrahim Tatlıses'in oynadığı reklam filmi...

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile