TATSO'dan Iki Doz Asi Olana Evraklar Yil Boyunca Ücretsiz Verilecek

TATSO'dan Iki Doz Asi Olana Evraklar Yil Boyunca Ücretsiz Verilecek

Bitlis’te Tatvan Ticaret ve Sanayi Odasi (TATSO), iki doz asisini yaptiran üyeleri için oda evraklarinin yil boyunca ücretsiz verilmesi kararini aldi.

Bitlis’teki asilama çalismalarina katki sunmak için kollari sivayan TATSO, bu kapsamda kampanya baslatti. Tatvan’in yani sira Bitlis’in nüfusu en fazla ilçelerinden olan Ahlat ve Adilcevaz ilçesindeki üyeleri de kapsayacak kampanya kapsaminda iki doz asisini yaptiran TATSO üyeleri, yil sonuna kadar oda evraklarini ücretsiz alacak. Koronadan dolayi yasanan zorlu ve sikintili sürecin atlatilmasi için baslatilan kampanyanin startini veren TATSO, kampanya ile hem üyelerine hem de asilama sürecine katki sunmus olacak. Kampanyanin baslatilmasinin ardindan evrak için odaya gelen ilk üyelerden iki doz asisini yaptirmis olan üyelere evraklari ücretsiz olarak verilmeye baslanirken, henüz asilarini yaptirmamis olan üyeler de asilarini yaptirmalari için asi noktalarina yönlendirildi.

Baslatilan kampanya ile ilgili açiklamada bulunan TATSO Baskani Bilal Adabag, koronayla mücadeleye destek vermek ve asi çalismalarina katki sunmak amaciyla böyle bir kampanya baslattiklarini söyledi.

Yasanan süreçten herkesin bir sekilde zarar gördügünü ve zarar görmeye devam ettigini kaydeden Adabag, bu illetten kurtulmanin tek yolunun asidan geçtigine dikkat çekti. Pandeminin yeniden pik yaptigi bu süreçte Bitlis olarak asilama oraninda son siradaki iller arasinda yer aldiklarini kaydeden Adabag, “Asinin önemini belirtmek ve sürece katki sunmak adina TATSO olarak bir kampanya baslattik. Bu virüsü ortadan kaldiracak tek sey asilamadan geçiyor. Bizler de buna katki sunmak maksadiyla daha öncesinde de üyelerimize uyarici mesajlar atmistik. Ancak maalesef hala asiya karsi bir direnç söz konusu. Bu yüzden de bölgemiz ve ilimizdeki hastaneler basta olmak üzere birçok hastane yeniden hastalarla doldu. Vakalar her geçen gün artiyor. Bu noktada TATSO olarak bizler sürece nasil katki sunabiliriz diye düsündük. Bu yüzden de ilk olarak üyelerimizden baslamak suretiyle sürece destek noktasinda bir kampanya baslattik. Bu kampanyamizla birlikte Tatvan, Ahlat ve Adilcevaz ilçelerimizdeki yaklasik 2 bin üyemizden iki doz asisini yaparak asi kartini ibraz eden üyelerimize 2021 yilinin sonuna kadar oda evraklari ücretsiz olarak verilecek. Bu kampanya ile birlikte kendi yetkimizde olan tüm oda evraklarini ücretsiz olarak vermeyi taahhüt ediyor ve herkesi asi olmaya davet ediyoruz” diye konustu.

Iki doz asisini yaptirarak oda evraklarini ücretsiz alan ilk üyelerden olan Ibrahim Sevinç, “Baslatilan kampanya hem cebimize hem de sagligimiza iyi gelecek. Bu vesile ile hem sagligimizi hem de cebimizi düsünen TATSO’ya tesekkürlerimizi iletiyor, herkesi asi olmaya davet ediyoruz” dedi.

TATSO üyelerinden Teli Arslan da, baslatilan kampanyanin önemine vurgu yaparak, asi olmanin gerekliligine dikkat çekti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile