Tatvan'da Yanan Kuaför Dükkâni Kullanilamaz Hale Geldi

Tatvan'da Yanan Kuaför Dükkâni Kullanilamaz Hale Geldi

Bitlis’in Tatvan ilçesindeki bir erkek kuaföründe elektrik kontagindan çiktigi belirlenen yangin, 100 bin TL’lik hasara yol açti.

Alinan bilgilere göre, yangin, sabah saatlerinde Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan bir erkek kuaför dükkâninda meydana geldi. Elektrik kontagindan kaynakli çikan yangin, Tatvan Belediyesi Itfaiye Müdürlügü ekiplerinin müdahalesiyle kisa sürede söndürüldü. Yanginda can kaybi ve yaralanma olmazken, 100 bin TL’lik maddi hasar meydana geldi.

"100 bine yakin kaybimiz var"

Dükkâni kullanilamaz hale gelen kuaför Taner Iltas, “Bu sabah saat 07.41 civarinda bir arkadas aradi. Is yerlerimin yandigini söylediler. Yangin elektrik kontagindan çikmis. Yapacak bir sey yok. Dükkânimda su an her sey yandi. Su ana kadar 100 bine yakin kaybimiz var. Çünkü her seyim yandi. Dükkânda hiçbir malzemem kalmadi. Klima, televizyon, termosifon, koltuklar, kozmetik ürünleri ve makinelerim kisa devreden dolayi yanmis. Magdurum, bu konuda bana yardimci olsunlar. Gerekli yerlerden yardim bekliyorum” dedi.



"Bütün tedbirlerimizi almamiza ragmen sabah böyle bir manzara ile karsilastik"

Ilgili kurumlarin yardimlarini bekledigini belirten kuaför Mehmet Sirin Bagis ise “Itfaiye ekipleri gelip söndürdü. Bütün tedbirlerimizi almamiza ragmen sabah böyle bir manzara ile karsilastik. Ilgili kurumlarin yardimlarini bekliyoruz. Insallah sesimizi duyarlar ve yardimlarini esirgemezler. 100 bine yakin bir kaybimiz oldu. Ilgili kurumlarin yardimci olmasini istiyoruz. Insallah böyle bir sey ile bir daha karsilasmayiz. Esnaf ve Sanatkârlar Odasi Baskanimiz da geldi ve bizlere yardimci olabileceklerini söylediler. Insallah en kisa zamanda yardimlarinizi bekliyoruz” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile