Tatvan Gençlik Merkezi'ndeki Gitar Kursu Yogun Ilgi Görüyor

Tatvan Gençlik Merkezi'ndeki Gitar Kursu Yogun Ilgi Görüyor

Bitlis’in Tatvan ilçesinde Gençlik ve Spor Bakanliginin baslatmis oldugu yaz kurslari çerçevesinde gitar kurslari büyük ilgi görüyor.

Gençlik ve Spor Bakanliginin her yil baslatmis oldugu yaz spor okullari faaliyetleri Bitlis’in Tatvan ilçesinde bulunan Tatvan Gençlik Merkezi’nde büyük ilgi görüyor. Çok sayida çocuk ve gencin kültürel ve sportif faaliyetler yapmak ve yaz tatilini en uygun sekilde degerlendirmek isteyenlerin tercih ettigi, Tatvan Gençlik Merkezi’ndeki gitar kursu dolu dolu geçiyor. Egitimlerin yaz tatili boyunca tamamiyla ücretsiz oldugu gitar kursunda, ögrenciler bir yandan egitim alirken bir yandan da yaz tatilini degerlendiriyor.

Gitar kursunun tamamiyla ücretsiz oldugunu söyleyen müzik ögretmeni Serhat Selçin, “Haftanin 5 günü ve günde 4 saat olarak gitar egitimi veriyoruz. 35 ögrencimize haftanin 5 günü gitar ögretiyoruz. Kursumuz yaklasik 2 ya kadar açik olacak. Gençlik Merkezlerinde verilen bütün kurslar ücretsizdir. Gitar alamayan ögrencilerimize gençlik merkezi olarak gitar temin ediyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile