Taurus Avm Hayallerinizi Gerçekleştiriyor

Taurus Avm Hayallerinizi Gerçekleştiriyor

Ankara’da gerçekleştirdiği etkinliklerle fark yaratan Taurus AVM’de yapılacak çekilişle alışveriş yapan bir ziyaretçi İstanbul’da ev sahibi olacak.


Konya yolunun ilk ve tek AVM'si Taurus, ergonomik yapısı, dijital oyun seçenekleri ile Ankaralılar’ın yeni eğlence adresi oldu. Ziyaretçileri için birbirinden farklı etkinlikler düzenleyen Taurus, yeni yıl hediyesini ziyaretçilerine anket düzenleyerek belirledi. Anket sonucunda müşterilerin önemli kısmı İstanbul’da ev hayallerinin gerçekleşmesini istedi. AVM yönetimi, bunun üzerine ev vermeyi kararlaştırarak, sıra dışı bir kampanyaya imza attı. Taurus AVM’de Taura Card sahipleri, aynı gün içerisinde toplam 100 TL ve katları tutarında alışveriş yaparak çekilişe katılma hakkı kazanacaklar. 10 Ocak Cuma günü başlayacak kampanyada talihli İstanbul Avcılar’daki Bizim Evler1 Sitesi'nde ev sahibi olacak. Sitenin 8'nci katında İstanbul’un doğayla iç içe eşsiz manzarasına sahip olmak için 10 Nisan'a kadar Taurus AVM mağazalarından alışveriş yapılabilecek.

Taurus AVM’nin hediye seçiminde de fark yarattığını söyleyen Taurus AVM Müdürü Meriç Kaptan, “Açıldığı günden beri farklı etkinliklerle ilgi toplamayı başardık. Yeni yıl içinde ziyaretçilerimize fark yaratan bir hediye vermek istedik. Bunun için anket düzenledik ve çoğunluğun İstanbul’da ev hayali olduğunu öğrendik. Hayalleri gerçekleştirmek adına kampanyamızla herkesten farklı olarak ev vermeye karar verdik. Ankaralılar’ın İstanbul hayalini Taurus AVM gerçekleştirecek” diye konuştu.

Kaptan, talihlinin 16 Nisan günü belli olacağını sözlerine ekledi

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile