Tavandaki Lambalari Düzeltirken Elektrik Akimina Kapilarak 4 Metreden Düstü, O Anlar Kameraya Yansidi

Tavandaki Lambalari Düzeltirken Elektrik Akimina Kapilarak 4 Metreden Düstü, O Anlar Kameraya Yansidi

Konya’da is yerinin tavaninda bulunan lambalari düzeltmek için merdivenle 4 metre yüksege çikan is yeri sahibinin elektrik akimina kapilarak zemine düsme ani güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi. Is yeri sahibi hastaneye kaldirilirken, yapilan muayenelerinde saglik durumunun iyi oldugunun anlasilmasi üzerine hastaneden taburcu edildi.

Olay, 22 Nisan Pazartesi günü gece saatlerinde merkez Selçuklu ilçesi Erenköy Mahallesinde bulunan bir is yerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, is yeri sahibi antikaci Ugur Bitim (49), misafirlerini agirladiktan sonra mezat yaptiklari büyük çadirin tavaninda bulunan lambalari düzeltmek için merdiven yardimiyla 4 metre yukari çikti. Lambalari düzelten Ugur Bitim, bu sirada kablodan elektrik akimina kapildi. Bir süre akimdan etkilenen Bitim, merdivenden zemine düstü. Ihbar üzerine adrese saglik ekibi sevk edildi. Bitim, saglik görevlilerinin ilk müdahalesinin ardindan Konya Numune Hastanesine kaldirilarak tedavi altina alindi. Yapilan muayenelerin ardindan saglik durumu iyi olan Ugur Bitim, taburcu edildi.

Olay ani güvenlik kamerasinda

Is yeri sahibi Ugur Bitim’in akima kapildigi anlar ise is yerinin güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi. Görüntülerde, Bitim’in tavanda bulunan lambalari düzeltmek için merdivene çiktigi, çalistigi sirada elektrik akima kapilarak 4 metre yükseklikten asagiya düstügü görülüyor.

“Hiçbir kirik çikiksiz atlattim elhamdülillah”

Yasadiklarini anlatan Ugur Bitim, “Aksamdan misafirlerim geldi. Saat 11.30’a kadar oturdular. Daha sonra 11.30’da dagildilar. Ben de burada lambalarla ugrasiyordum. Ampulleri düzelteyim diye yukariya çiktim, besini bagladim. Yukariya dogru biraz daha çekerek ufak tefek kendim yapiyordum. Besinci sirada tam orada elektrigin dagitim baglantisi varmis, görmedim elimle beraber avuçladigim an 4 metre kadar yükseklikte salladi tam hatirliyorum. Zaten gözlerim filan karardi. Orada çirpindigimi hatirliyorum. Daha sonra sirtüstü yere düstüm. Biraz geri geri sürüklendim. Orada ayaga kalkar gibi oldum. Elime telefonu aldim. Hemen bir komsuyu aradim. Onlar ambulansa haber verdiler, sag olsun müdahale ettiler hastaneye kaldirdilar. Elhamdülillah bir seyim çikmadi. Hiçbir kirik çikiksiz atlattim elhamdülillah” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile