Tavas Meltem Dershanesi'nin başarılı öğrencileri prokolle tanıştı

Denizli'nin Tavas ilçesinde bulunan Tavas Meltem Dershanesi öğrencilerinden SBS'de başarılı olanlar, ilçe protokolüne ziyaretlerde bulundu.

İlçe ve

Denizli'nin Tavas ilçesinde bulunan Tavas Meltem Dershanesi öğrencilerinden SBS'de başarılı olanlar, ilçe protokolüne ziyaretlerde bulundu.

İlçe ve il bazında dereceye giren öğrenciler, önce Milli Eğitim Müdürü Turhan Veli Akyol'u ziyaret etti. Akyol, bu yıl okul müdürleriyle sınavlarda başarı hedefi koyduklarını belirterek, ulaşamayan okulların masaya yatırılacağını söyledi. İlçe olarak SBS'de başarı grafiğinin iyi olduğunu fakat YGS ve LYS'de istenen dereceleri elde edemediklerini vurgulayan Akyol, bunun için çalışma başlattıklarını söyledi. Tavas'ın ilerleyen yıllarda sınavlarda Türkiye dereceleri çıkarması gerektiğini belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Akyol, özel eğitim kurumların bu konudaki katkısının büyük olduğunu sözlerine ekledi.

Tavas Meltem Dershanesi Müdürü Halil İbrahim Kaplan ise ilçede ilk derecelerin kendilerinde olduğunu belirterek, kitlesel başarıda da iyi konumda bulunduklarını söyledi. Başarı kadar tercihlerin de önemli olduğunu hatırlatan Müdür Kaplan, uzun bir çalışma sonunda kazanılanların kaybedilmemesi için tercih konusunda uzmanlardan yardım alınmasının önemine değindi.

2010 SBS'de Tavas Meltem Dershanesi'nden Atıf Büyükelyas Denizli dördüncüsü ve Tavas birincisi, Ali Sarıyıldız Denizli sekizincisi ve Tavas ikincisi, Abdüssamet Şen Tavas üçüncüsü ve Gülseda Yurtseven Tavas beşincisi oldu. Dershane şönetimi, başarılı öğrencileri çeşitli hediyeler verdi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile