Tavsanli'da Emet Tasiyicilar Kooperatifinin Akaryakit Istasyonu Açildi

Tavsanli'da Emet Tasiyicilar Kooperatifinin Akaryakit Istasyonu Açildi

Kütahya’nin Tavsanli ilçesinde Emet Tasiyicilar Kooperatifinin akaryakit istasyonu açildi.

Tavsanli ilçesi, Kütahya karayolu 7. kilometresinde TÜVTÜRK karsisindaki benzin istasyonunun açilis törenlerine Ak Parti Kütahya Milletvekili Mehmet Demir, Tavsanli Ticaret Odasi Baskani Davut Efe, Tavsanli Soförler Odasi Baskani Ali Agiz, Tavsanli Tasiyicilar Kooperatifi Baskani Harun Zeyrek, Emet Ak Parti ilçe Baskani Ali Ceyhan, Emet Belediye Baskan Yardimcisi Süleyman Sami Demirsöz ve çok sayida davetli katildi.

Açilis konusmasini yapan Emet Tasiyicilar Kooperatifi Baskani Hüseyin Korkmaz, ikinci benzinliklerini açmanin mutlulugunu yasadiklarini ifade ederek katilimcilara tesekkür etti. Baskan Korkmaz, Emet Tasiyicilar Kooperatifi olarak ortaklarinin ve kooperatiflerinin mal varliklarini hizla artirmaya devam ettiklerini belirterek yeni benzinliklerinin bölgeye hayirli olmasi dileklerini iletti.

Açilis törenlerine katilan AK Parti Kütahya Milletvekili Mehmet Demir ise memlekete hizmet için çalisan, elini tasin atlina koyan herkese tesekkür ettigini ifade ederek sunlari söyledi;

“Öncelikle memlekete yatirim yapan, hizmet eden herkese sükranlarimizi sunuyoruz. Toplumsal hizmet vermek toplumun önüne geçmek hiçte kolay degil. Bugün Emet Tasiyicilar Kooperatifimizin 2. benzin istasyonunu açarken sadece kendi kooperatif üyelerinin araçlari için degil tüm araç sahiplerimiz için hizmet verecek. Tavsanli’miza, Emet’imize, Hisarcik’imiza ve bölgemize hayirli olmasini diliyorum."

Dua yapilmasinin ardindan açilis kurdelesinin kesimi sonrasi kurban kesilerek birlikte fotograflar çekilindi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile