Tavşanlı'da Hayırlı Hizmetler Vakfı Lokma Tatlısı İkramında Bulunacak

Tavşanlı'da Hayırlı Hizmetler Vakfı Lokma Tatlısı İkramında Bulunacak

Tavşanlı Hayırlı Hizmetler Vakfı üç ayların başlaması ve Regaip Kandili dolayısıyla lokma tatlısı ikramında bulunacak.

Yönetim Kurulu adına konuşan basın sözcüsü Mustafa Uysal, 28 Mayıs Pazartesi günü Cumhuriyet Meydanında vatandaşa tatlı ikram edileceğini söyledi.

Uysal, “Şüphesiz ki bu aylar, dünyanın ağır işleriyle bunalan ruhlarımızı dinlendirmek ve kulluk şuuru ile içinde Yüce Allah'ın merhametine sığınmak için çok büyük fırsatlardır. Bu aylarda yapılacak dualar, tövbe-istiğfar, iyilikler ve hayırlar, sevinç ve üzüntülerin gönülden paylaşılması, Rabbimizin katında karşılığını fazlasıyla bulacaktır. Bu vesile ile Tavşanlı Hayırlı Hizmetler Vakfı, biz Müslümanlar için son derece değerli olan üç ayların başlangıcını geçen yıl yaptığı gibi bu yıl da Cumhuriyet Meydanında lokma tatlısı ikram ederek karşılayacak. 28 Mayıs 2012 Pazartesi günü Cumhuriyet Meydanına kurulacak stantta sıcak lokma tatlısı yapılacak ve halka ikram edilecek. Geçen yıl büyük ilgi gören lokma tatlısı ikramı ile ve meydanda yapılan etkinliklerle mübarek üç ayların başlamasına vurgu yapan vakıf toplumun değerlerini hatırlatmaya bu yıl da devam edecek” diye konuştu.

Uysal, yaptığı açıklamada ayrıca, 27 Mayıs 2012 Pazar günü yapılacak olan ve her ayın son Pazar günü yapılması mutat hale gelen “Birlikte Dua” etkinliği için de çağrıda bulundu. Uysal, “Biliyorsunuz artık her ayın son Pazar günü sabah namazında Arifağa Camiinde sabah namazı vaktinde çocuklar, anneler, babalar, nineler, dedeler yani toplumun her kesimi ile birlikte sabah namazı kılıp dua ediyoruz ve sonrasında ikramlarımız oluyor. Bu ayın sonunda yine buluşacağız. 27 Mayıs 2012 Pazar sabah namazında birlikte dua edeceğiz, dertlerimizi sevinçlerimizi paylaşacağız. Bu etkinliklere kesinlikle çocuklarımızı ve hanımefendileri daha çok bekliyoruz. Çünkü camiin temeli onlar. Anneler gelmezse çocukları da gelemiyor, çocuklar gelmiyorsa camiye geleceğin büyükleri de camide olmayacak demektir. Cami İslam toplumunun komuta merkezidir. Yaşam merkezidir. Biz toplum olarak camide buluşmayacaksak nerede buluşacağız? Bu etkinliklerimizin amacı çocuklar ve annelerin cami ile olan bağını güçlendirmek ve toplumumuzun geleceğinin cami olmasını sağlamaktır. Çocuklarımıza özel sürprizlerimiz olacak bundan sonra. Çocuklarımızı mutlaka bekliyoruz, çocuklarımız olmadan biz var olamayacağız çünkü. Çocuklarımız olmazsa olmaz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile