Tavsanli'da Trafik Kontrolleri Hiz Kesmiyor

Tavsanli'da Trafik Kontrolleri Hiz Kesmiyor

Kütahya’nin Tavsanli ilçesinde sehir içi trafik denetimleri hiz kesmeden devam ediyor. Edinilen bilgilere göre Tavsanli Ilçe Emniyet Müdürlügü Trafik Büro Amirligi ekipleri, trafik denetimlerini araliksiz sürdürüyor.

Iki günlük uygulamada, toplamda 133 sürücüye para cezasi verildi ve 7 araç trafikten men edildi. Ilçe Emniyet Müdürlügü tarafindan yapilan çalismalarda , uygulama noktalarinda ve sehir içinde yapilan denetimlerin ilk gününde 69 sürücüye ceza kesilirken, 3 araç trafikten men edildi ve toplamda 71 bin 126 TL para cezasi uygulandi. Ikinci gün ise 64 sürücüye ceza verildi, 4 araç trafikten men edildi ve toplamda 109 bin 157 TL idari para cezasi kesildi. Denetimlerde, özellikle motosiklet sürücülerine ve yüksek sesle müzik yayini yapan araçlara yönelik denetimler artirildi. Trafik kurallarina uymayan sürücülere gerekli idari islemler yapildi ve belirlenen cezalar kesildi. Tavsanli Ilçe Emniyet Müdürlügü, trafik denetimlerinin sürekli olarak devam edecegini belirtti.

Bu çerçevede, sürücülerin trafik kurallarina uymalari ve yüksek sesle yayin yapmaktan kaçinmalari konusunda uyarida bulunuldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile