Tavsanli'da Uçurtma Senligi

Tavsanli'da Uçurtma Senligi

Kütahya’nin Tavsanli ilçesinde, Doga Sporlari Kulübü tarafindan düzenlenen Uçurtma Senligine yüzlerce kisi uçurtmalari ile katildi. Moymul Ovasi’nda gerçeklestirilen senlikte gökyüzü rengarenk uçurtmalarla doldu.

Tavsanli Doga Sporlari Kulübü Baskani Yavuz Doganay, kulübün kurulus gayesinden bahsederek yaptiklari etkinliklerin önümüzdeki günlerde farkli alanlarda da gerçeklestirilecegini vurguladi.

Doganay, "Yapilan etkinlikler ile insanlari doga ile barisik halde doga ile bütünlestirmek amacimiz dogrultusunda çesitli aktiviteler düzenliyoruz. Doga yürüyüsleri, kampçilik, dagcilik gibi, uçurtma senligi gibi aktiviteler yapan bir kulübüz. Bugün de Moymul Ovasi’nda daha önceki yillarda yaptigimiz gibi uçurtma senligi yapiyoruz. Görüyoruz ki insanlar uçurtmayi da bahane ederek topraga dokunabilmesi, topraga basabilmesi kendileri açisindan çok mutluluk verici. Önümüzdeki günlerde bu ve benzeri aktiviteleri tekrar tekrar yapmayi hedefliyoruz. Vatandaslarimizdan bu gibi aktivitelerden haberdar olmalari için Tavsanli Doga Sporlari Kulübümüze ait internet hesaplarimizdan bizleri takip etmelerini bekliyoruz" diyerek katilan herkese tesekkür etti.

Senlige katilan vatandaslar da uçurtma uçurmanin keyfini çikararak güzel bir gün geçirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile