Tavuklarina Saldirdigi Gerekçesiyle Sokak Köpegine Ates Açti

Tavuklarina Saldirdigi Gerekçesiyle Sokak Köpegine Ates Açti

Maltepe’de bir sahis, tavuklarina saldirdigi gerekçesiyle komsusunun köpegine tüfekle ates açti. Olayda yaralanan köpek tedavi altina alinirken, yasananlar güvenlik kamerasina yansidi.

Olay, geçtigimiz günlerde ögle saatlerinde Büyükbakkalköy Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, off-road yarisçisi olan Nihat Keskin’e ait tamir atölyesinin yaninda barakasi bulunan S.K., bir sokak köpegine tavuklarina saldirdigi gerekçesiyle tüfekle ates etti. Saldirida yaralanan köpek çaliliklarin içine düserken ihbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Süpheli gözaltina alinirken, yarali köpek Maltepe Belediyesi’ne bagli veterinerlik ekibi tarafindan götürülerek tedavi altina alindi. S.K. ifadesinin alinmasinin ardindan serbest birakildi.

“Muhtemelen kendi hayvanlarina zarar veriyor diye köpege ates açti“

Tamir atölyesinde çalisan Serdar Keskin, “Dükkanimizi açmaya gelmistim. Disariya çiktigimda bir el silah sesi duydum. O esnada yan taraftaki komsumuzun orada oldugunu bildigim için onun attigini düsündüm. Kendi köpegimle disari çiktigimda bu sahsi elinde tüfekle gezerken gördüm. Yanindan geçtigim sirada elindeki tüfekle köpegi bir el daha ates açti. Muhtemelen kendi hayvanlarina zarar veriyor diye köpege ates açti. Olayda köpek yaralandi, tedavi altina alindi” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile